2777
2789

زنی که ۵ سال کوچیکتره از شما....بیاد تو بگه: 

عزیزم من تو رو خیلی دوس دارم تو همه ی دنیای من هستی اما این خانم که کنار من میبینی چند وقته زن رسمی منه من این زنو هم دوس دارم مثل تو .اما تو زن اولی و مطمئنن عشق تو یجور دیگه ست من هرچی بخوای از احساس و عشق گرفته تا رفاه مالی برات فراهم میکنم اما دوس دارم تو هم من و احساسمو نسبت به این خانم درک کنی نگران نباش من برای این خانم خونه جداگونه گرفتم  با تو زندگی نمیکنه، دوس دارم منطقی عمل کنی و این خانم رو بپذیری

واکنشتون؟

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خلی؟ نه تو چیز خلی؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بدون شک و تردید جفتشون رو اتیش میزنم

البته هنوز شوهر ندارم😂😂😂😂

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)