2777
2789
عنوان

مشکلم با پدر مادرم

115 بازدید | 7 پست

شوهرخواهرم مدام شوهرم رو مسخره می‌کرد، منم حس بدی پیدا میکردم، رفتم به خواهرم گفتم که از دستش ناراحت شدم گفت سرت تو زندگی خودت باشه، من از برخورد خواهرم خیلی شوکه شدم!و ناچار به پدر مادرم گفتم تا شاید اونا برای حفظ احترامم کاری کنن اما پدرمادرم خیلی تحت نفوذ خواهرم هستن و در نهایت به من انگ بی جنبه بودن و اختلال شخصیت زدن! دیگه خیلی ناراحت شدم و رابطه م رو با خانوادم کلا قطع کردم، سه ماه که گذشت خواهرم بهم پیام داد که مامان سکته کرده و منم خیلی ناراحت رفتم بیمارستان و درنهایت فهمیدم اصلا سکته نکرده فقط آنژیوگرافی شده... دیگه نمیدونم با این خانوادم چکار کنم... مدام ذهنم مشغوله که چرا اینجور میکنن و من چکار کنم! 

بخاطر یک کلمه حرف سه ماه نرفتی خونه پدرت

مگه شوهرت خودش زبون نداره از خودش دفاع کنه

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

من راستش رو بدون تعارف میگم 

تقصیر صد در صد با شخص شماست 

مسخره کردن و بی نزاکتی و بی ادبی بسیار بسیار بده و باجناق بیشعور وقتی تربیت نداره خودش رو پایین میاره 

ولی 

شما که یک زن رسیده و بزرگسالید باید حل مساله بلد باشید 

یک‌مسخره ساده فرد لوده رو به دعوای دو خواهر و قهر با پدر مادر کشاندید.  مهد کودک که نیست نیاز به قهر سر مسخره باشه 

اول اینکه کافی بود خودتون و شوهرتون بی توجهی کنید و ارتباط رو در حضور باجناق مزاحم کوتاه و جدی کنید 

بعد دیگه شکایت کشی لازم نداشت . اگر میپرسیدن دلیل کمرنگ شدن حضور چیه میگفتید شوخی این فرد در شان سن و شخصیت ما نیست 

دیگه از این به اون و از اون به این و قهر لازم نداشت 

فرق هست بین بچه و بزرگسال 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر یک کلمه حرف سه ماه نرفتی خونه پدرت مگه شوهرت خودش زبون نداره از خودش دفاع کنه

خب هروقت میرفتم توهین می شنیدم مثلا شوهرخواهرم میگفت چقدر قیافش چرته، مثل گوسفنده و ازین حرف ها،شوهرم هم اگر جوابش رو بده باز پدرمادرم اون رو مقصر حساب می کنن بخاطر همین سکوت میکنه 

من راستش رو بدون تعارف میگم  تقصیر صد در صد با شخص شماست  مسخره کردن و بی نزاکتی و بی اد ...

ما هر وقت میرفتیم خونه پدرم، خواهر و شوهرخواهرم هم میومدن... بی احترامی زیاد شنیدیم و اوایل سکوت میکردیم اما خیلی اوقات به خودم میگفتم چرا باید من تو خونه ی پدرم بی احترامی ببینم! این شد که رفتم گلایه کردم

ما هر وقت میرفتیم خونه پدرم، خواهر و شوهرخواهرم هم میومدن... بی احترامی زیاد شنیدیم و اوایل سکوت میک ...

ببین عزیز بحث بی احترامی نیست 

علط کرده کسی که به شما حرف بیجا زده 

حتما باید مقابله کرد 

ولی روش این‌نیست . الان چه فرقی کرد جز اینکه رابطه والد و فرزند سر هیچ و پوچ بهم بخوره 

رفتار جرات مندانه یک روش مقابله هست که این جور مواقع باید از این روش استفاده بشه 

یعنی موضع قدرت رو حفظ کنید و از جایگاه یک بزرگسال و با آرامش فقط و فقط به فرد سمی بگید از چی بدتون میاد و چه رفتاری رو میخواهید و اگر انجام ندن رابطه رو با خود فرد مسخره کننده کم خواهید کرد 

ببین عزیز بحث بی احترامی نیست  علط کرده کسی که به شما حرف بیجا زده  حتما باید مقابله کرد ...

واسه ی دونه گلایه کردن م انگ اختلال شخصیت بهم زدن اونوقت رفتار جرات مندانه و جواب دادن بهش دیگه خدا میدونه چه عواقبی داشته باشه، به خودش هم بارها گفتم که ازین حرف هات ناراحت شدم ولی میگه شوخی میکنم، به اسم شوخی توهین میکنه، خلاصه نمیشه کنترل ش کرد، و خونه پدرم هم کنار خونه خواهرم هست هرشب میان اونجا 

واسه ی دونه گلایه کردن م انگ اختلال شخصیت بهم زدن اونوقت رفتار جرات مندانه و جواب دادن بهش دیگه خدا ...

دیگه ادامه صحبت بی فایده ست 

اگر دنبال راه حل و دوری از تنش باشید جوابهای من کافی بود