2777
2789
عنوان

کمکم کنید شمابودین چکارمیکردین

177 بازدید | 25 پست

بچها پارسال من سر اختلافات خیلی زیادی ک باخانواده همسرمو و خود همسرم داشتم مجبورشدم قهرکنم وبرم تاقبل از قهرم طبقه پایین مادرشوهرم ک یه خونه کاملا مجزا و نوساز تمیز بود وخلاصع ب دلم بود ولی مستقل نبود و راهش مشترک بود ازحیاط، خلاصه من باکلی بدبختی و قهر دعوا و اینا ازاون خونه درومدم تا دگ ازخانواده همسرم دوربشم خلاصع ماخونه جداگرفتیمو اومدیم جایی دبگه ولی خیلی خیلی کوچیکه و یه اتاق داره و قدیمیه تقریبا پولی هم نداریم ک بزاریم سرپولمون بتونیم جای دگ روبگیریم الانم سر ساله و موعد قرارداد و ماباید یا رهن اضافه بدیم یااجاره بیشتر.. 

شوهرم میگه بیا بازم برگردیم تو اون خونه 

ن پول اب ن برق ن گاز میدی ن اجاره خونه میدیم راحتیم پول پیشم پس اندازمیکنیم کرایه هایی هم ک ماهانه میدیم ببر طلاقسطی بخر 

راحت زندگی میکنیم پولامونم جمع میکنیم شایدتونستیم یه زمینی چیزی بخریم،،، 

بنظرشما من چکارکنم برگردم تو اون خونه یانه؟ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

یکم نازکن امابپذیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم همچین شرایطیو دارم ب شخصه تا اخر عمر اگه چادر بزنم کنار خیابون عمرا برنمیگردم بگن رفت باز برگشت 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

ار اولش نباید میزدی بیرون الان با چ رویی بعد قهر و آشتی میخای دوباره برگردی اخه؟ شوهرت راس میگه کلی هزینه ها رو میتونستی صرفه جویی کنین و پولتون رو جمع کنید وام بگیرید و زمین یا خونه بخرید، چرا فکر نکرده زدی بیرون آخه 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

والله همسر منم و خانواده اش هم همینه میگفتند منم ۱۴ سال باهاشون تو یه ساختمون بودیم دیدم، همه ی کسانی که بعد من ازدواج کردند صاحب خونه شدند. خواهراش خونه خریدند و فقط من موندم! دیدم این می‌خواد تا آخر عمرش اونجا بشینه تکونی به خودش نمیداد، پدرش مادرش هم از خدا خواسته!! آخرش جدی بهش گفتیم یا خونه جدا یا من می‌رن پی زندگیم! الان یکساله اجاره ایم. هر چی باشه از خونه ی مادرشوهرم بهتره! دخالتی در ظاهر نمیکردند ولی انگار پلیس نامحسوس منو تعقیب می‌کرد!! 

شوهرت چیکاره ست؟؟

من خودم شوهرم کارمنده،میدونم هر چقدرم خودش رو تکون بده ،همینه وضعیت و صد در صد می رفتم تو خونه ی مفت ،زندگی می کردم 

ولی اگه شغلش ازاده ،اگه تو فشار باشه بیشتر تقلا می کنه ،نرو

ار اولش نباید میزدی بیرون الان با چ رویی بعد قهر و آشتی میخای دوباره برگردی اخه؟ شوهرت راس میگه کلی ...

اخه خیلی اذیت میکردن همه کس دخالت داشت تو زندگیم الان دیگ تقریبا پشیمونن مام اومدیم مستاجری خیلی سخته خدایی کل امسالم بااسترس گذشت واس سرسال اونجا بزرگ و قشنگه ب دل خودم ساختمش و میدونم ک دگ مال خودمه ولی میترسم برگردم ریسک بزرگیه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨