2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه کلاس اول داشتین

250 بازدید | 10 پست

پوشه کلربوک رو برای چی میخواد معلم گفتن دوتا باید بگیریم

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
داخلش کاور های نایلونی میذارن هر چی سر کلاس درست کنن مثلا کاردستی، میذارن داخل اونا. مثل یه آلبوم تح ...

آخه گفتن ۱۰۰برگ و۸۰برگ

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخلش کاور های نایلونی میذارن هر چی سر کلاس درست کنن مثلا کاردستی، میذارن داخل اونا. مثل یه آلبوم تح ...

من فک میکردم برگ آچار توش داره

بعد میبرن میارن باخودشون یاتو مدرسه میزارن

توش هیچی نداره. به ما گفتن ۵۰ تا کاور a4 نایلونی توش بذاریم. پارسال تو پیش دبستانی هم داشتن، هرچی در طول سال درست کرده بودن گذاشته بودن داخل کاورها آخر سال دادن بهمون. همونجا هم می موند. حالا نمی دونم چرا از شما ۲ تا خواستن. تا جایی که من می دونم باید کاور نایلونی توش گذاشت ولی باز از خودشون هم سوال کنید

توش هیچی نداره. به ما گفتن ۵۰ تا کاور a4 نایلونی توش بذاریم. پارسال تو پیش دبستانی هم داشتن، هرچی در ...

آره بایدبپرسم چون صبح توکانال لیست دادن 

سلام عزیزم خوبین؟

ببخشید ک اینجا میپرسم، شما شقاقت خوب شد؟ میشه اگه با روشی بهتر شد زخمت و تونستی یبوستت رو کنترل کنی بمنم بگی؟ من بعد از سالها درگیری با شقاق، سه ماه پیش عمل کردم ولی خوب نشدم و مرتب زخم میشم، مشکلی ک دارم معذرت میخوام ابتدای دفعم اکثر مواقع سفت و قطوره ک باعث زخم میشه. روزی دو قاشق لاکسی ژل میخورم، روغن زیتون روی غذا، آلو و انجیر خیس کرده تو آب و خاکشیر با آب جوش و …

دیکه درمونده شدم نمیدونم چکار کنم کل زندگیم داره نابود میشه بابت این درد لعنتی

سلام عزیزم خوبین؟ ببخشید ک اینجا میپرسم، شما شقاقت خوب شد؟ میشه اگه با روشی بهتر شد زخمت و تونستی ی ...

سلام ممنون خواهش میکنم ببین ویتامین eبگیرکپسوله سوراخش کن روغن توش رو اروم بمال محل زخم حتی بهترشدی ول نکن حداقل ۲۰روز بمال ،برای شلی معده اب،توت خشک ذرت تازه یا بوداده هرروز بخورحداقل یک لیوان بوداده تازه ش هم که الان فصلش بخارپز کن بخور معده ت راحت شل میشه ابم حداقل روزی۴لیوان بخور من کلی اذیت شدم همینطوری۱۰۰که خوب شدم شکرخدا دیگه عود نکرد اکرم گاهی زخم شد سطحی ورود خوب میشد دیگه حتی دارو نمیزپم ،همین چندماه پیش تو ویارام هفته به هفته دفع داشتم فکرشون کن دیگه چه افتضاحی بدنمم کم آب زخم شدهربارموقع دفع خوب میشد این روشم امتحان کن نتیجه میگیری انشاالله منم دعا کن اگه خوب بودبرات.

سلام ممنون خواهش میکنم ببین ویتامین eبگیرکپسوله سوراخش کن روغن توش رو اروم بمال محل زخم حتی بهترشدی ...

سلام عزیزم

باشه امتحان میکنم

ذرت باعث یبوست نمیشه عزیزم؟

همین الانم دعا میکنم همیشه سلامت باشی💖

سلام عزیزم باشه امتحان میکنم ذرت باعث یبوست نمیشه عزیزم؟ همین الانم دعا میکنم همیشه سلامت باشی💖

نه عزیزم ذرت باعث نرم شدن میشه تازشم بخوری چه بهتر روزی یه بلال بخارپز کن بخور بایکم نمک و آبلیمو نشدهمون بوداده بخور