2777
2789
عنوان

هدیه مدرسه؟

282 بازدید | 15 پست

سلام .امید وارم بیدار باشین  ...برای دانش آموز کلاس اولی دبستان چی پیشنهاد میدین؟,ک با نمک جذاب باشه.(غیر لوازم تحریر).

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون.ولی همه اینارو داره...

کفش اسکیت

اسکوتر

پازل

گیره سر

اکسسوری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من چند سال پیش که خواهرزادم می‌رفت کلاس اول براش ازین عروسک نمدی ها درست کردم   روشم نوشتم ...

از نمد متنفره.میگه بره.چون عروسکاش همه اکثرا پولیشی نرمن.این حس داره بهش

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

چراغ مطالعه گوگولی بگیر 

گوی شیشه ای موزیکال 

ی چیز جالب متفاوت

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
آره.دنبال ی چیز متفاوتم.چون تقریبا همه چی داره

براش ربات بخر اگه وسیله میخوای 

ولی ی چیزی بگم من خودم بچه که بودم مامانم برام سی دی میشا و ماشا یا میشه و کوشا یادم نیست دقیقا اسمشو 

گرفت و من هر روز تو کامپیوتر می‌دیدم انقد به درس علاقه پیدا میکردم اصلا عاشق این هدیه مامانم شدم تشویقی گرفته بود برام 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
براش ربات بخر اگه وسیله میخوای  ولی ی چیزی بگم من خودم بچه که بودم مامانم برام سی دی میشا و ما ...

یا مثلا کلاس اول که بودم به هر حال برای بچه ها خیلی سخته که کلی مشق بنویسن مامانم بهم می‌گفت مثلا مشقاتو اگه همرو بنویسی تا دارم می‌برمت 

یا مثلا می‌برمت فروشگاه یا ی گشتی می‌زنیم دیگه من عاشق مشق نوشتن بودم 

گفتم این خاطرات و بگم شاید به دردتون خورد 

میتونی براساس اسمش از این ماگ ها بگیری  پارسال دوستم برای دخترش گرفت خیلی ذوق کرد بعد سوادم نداشت ولی آنقدر این ماگ دستش بودو نگاه میکرد و بهش گفته بودن اسمت روشه بچه‌ی دوستم اول مهر قشنگ اسمشو می‌نوشت البته این ماگی عکسشو دادم نیست چون این بیشتر حرف ن رو قرمز کرده بنظرم جالب نیست مال بچه دوستم کامل مشکی بود زیرشم نوشته بود کلاس اولی شدی بلاخره دقیق یادم نیست یه همچین چیزی