2777
2789

من بچه دومم رو به تازگی باردارم و الان تو هفته ششم هستم. بچه اولم یک سال و ده ماهشه و هنوز شیر میخوره. الان چند روزه اسهال داره و هرچی غذاهای ضد اسهال بهش میدم خوب نشده. آیا ممکنه بخاطر بارداریم و تغییر شیر باشه؟ آخه هنوز تازه اول بارداری هستم مگه میشه به این زودی شیر تغییر کنه؟ ضمنا بچم هنوز شیرمو با علاقه میخوره و هیچ دلزدگی ازش نمی بینم

از شیر بگیرش دیگه بزرگ شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چرا انقد زود آخه میزاشتی از شیر بگیریش بعد بچه دار بشی ...بنظر من اگه میتونی شیر خشک بهش بده اول و آخر که شیرت خراب میشه خودتم بارداری اذیت میشی بهتر بچه رو اذیت نکنی 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.