2777
2789

توروخدا اگه راهکاری دارید که بتونم خودمو عوض کنم بگید 

من خیلی دوست دارم بخونم ولی نمی‌تونمممم ادامه بدم خیلی ناراحتم دست خودم نیست انقد ازش فاصله گرفتم که کاهل نماز شدم 

یهو مثلا سه چهار روز میخونم بعد ول میکنم 🥺😔

اگه میتونید راهنماییم کنید چیکار کنم که استمرار داشته باشم البته تو اکثر کار ها همینم 

کلی هزینه کردم روتین پوستی خریدم چند روز زدم بعدش بیخیال شدم 

چند شب مسواک میزنم دوباره بیخیال میشم 

خونه تمیز میکنم دسته گل میشه دوسه روز بعد ول میکنم بازم میشه بازار شام 

کلا تداوم ندارم تو کارام از خودم راضی نیستم به هیچ وجه...خیلی دوست دارم عوض بشم 

فکر میکنم به خاطر تربیت اشتباهم بوده که مامانم مسیولیت پذیری رو بهم یاد نداده و الانم ترک عادت سختمه‌‌...شاید اگه از بچگی یادم میداد تو ذهنم میموند 😭

بیاید بقیه کارایی که نصفه ول میکنمو بهتون بگم 😔😔 

پشمام منم مث تو ام 

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

مثلا تصمیم میگیرم روزی ده صفحه کتاب بخونم 

دو روز ادامه میدم بیخیال میشم 

یا تصمیم میگیرم یوگا تو خونه کار کنم روزی نیم ساعت ولی بیخیال میشم 

صبح تا شب بیکارم تو گوشیم

باردار هم هستم همش خسته ام بدتر از قبل شدم 

می‌ترسم یه مادر بی خاصیت و تنبل بشم 

ولی توروخدا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی کتاب میخونم نصفه ول میکنم

فیلم میبینم نصفه ول میکنم

میخوام رژیم بگیرم نصفه ول میکنم

میخوام ورزش و بدنسازی جدی شعروع کنم بازم ول میکنم

میخوام زبان یاد گرفتن شعروع کنم باازمممممم ول میکنم😑

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
منم ی کتاب میخونم نصفه ول میکنم فیلم میبینم نصفه ول میکنم میخوام رژیم بگیرم نصفه ول میکنم میخوام ...

البته فک کنم من بخاطر تایپمه

تنوع طلبم حوصله ام سر میره

دقیییییقا منم مث تو  چقد ضرر دادم تو این راه ۳۰سالمه احساس پوچی میکنمد

انقد دوس دارم عوض بشم 

از روزم استفاده مفید بکنم هدف داشته باشم عمرمو دارم به بطالت میگذرونم 

ولی هزار بار تصمیم گرفتم عوض بشم نتونستم خسته شدم دیگه 

چون علاقه نداری وسطش ول میکنی انگیزه داشته باشی ادامه میدی