cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان لاغرییی 292 بازدید | 50 پست بچه ها من میخوام با کم خوردن و حذف شیرینیجات یکم وزنم بیاد پایین ولی میترسم ویتامین بدنم کم شه ریزش مو بگیرم نمیدونم چی باید بخورم که با همون مقدار کن ویتامین و پروتئین بدنمو تامین کنه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/06/29 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 برنج و نون حذف نکن۱۰-۱۲ ق مجازیدر عوض پرتئین روزانت باید تامین شهروزی سه تا میوه مجازیاینجوری مشکلی پیش نمیاد مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
miniman عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 1079 نترس با حذف فست فود و تنقلات مضر و شیرینیجات کسی کمبود ویتامین نگرفته
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 وای خوشبحالت من میخام چاق شم نمیشععع وای خوشبحالت لاغری😂😂زیاد میتونی بخوری😝 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 نه چیو نه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
arghavanbano90 عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 1508 وای خوشبحالت لاغری😂😂زیاد میتونی بخوری😝 چه فاییده ارزومه چاق بشم
چیپس_سرکه_نمکیم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2544 من متوسطم شاید یه درصدی به لاغر بخورم ولی متوسط دقیقممممم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 وای خوشبحالت من میخام چاق شم نمیشععع خوشبحالتتت که لاغری من چند ساله دارم جون میدم لاغر شم هنو به چیزی که میخوام نرسیدم خسته شدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 چه فاییده ارزومه چاق بشم چ فایده ما ارزومونه لاغر باشیم😜 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
arghavanbano90 عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 1508 خوشبحالتتت که لاغری من چند ساله دارم جون میدم لاغر شم هنو به چیزی که میخوام نرسیدم خسته شدم نه والا منم خسته شدم که چیکار کنم چاق شمچند گیلویی