2777
2789

با نامزدم رفتیم دور زدیم با ماشین داخل ماشین ک داشت رانندگی می‌کرد حس میکردم خیلی به خانمها نگاه میکنه!!!بنظرتون حساس شدم ؟؟

بنده خدا تو ماشین هم نمیتونه سرشو بندازه پایین ک 

اونوخت ماشین به چوخ اعظم میره

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا کلن خانماوقتی یکی دوست دارن روش خیلی حساسن

یه آشنای مابود عاااااااشق شوهرش بود روش حساس بود حسااااابی تودوران عقد حتی میگفت تلویزیون نگاه نکن چه برسه توخیابون ومحل کاربخوادزن ببینه

خدایییشم خیلی شوهرمودب وآقایی داشت 

ولی اصلاشوهرش ناتوانی داشت این بنده خداداشت الکی خودش زجرمیداد

نه مطمعن نیستم چون از یه طرف حس میکردم ک ب خانما نگاه میکنه از یه طرفم خب باید رانندگی کنه و..

خب پس حساس نشو پشت فرمونه مطمئنن حواسش به خیابونه 

ولی بیرون بودید داشت زنارو نگاه میکرد بنظرم باید برخورد کنی

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
خب پس حساس نشو پشت فرمونه مطمئنن حواسش به خیابونه  ولی بیرون بودید داشت زنارو نگاه میکرد بنظرم ...

بعدش ک پیاده شدیم و رفتیم مغازه هیچکسو نگاه نکرد ولی خیلی تند میرفت من دوست داشتم دستمو بگیره یا حداقل کنارم راه بیاد جوری راه می‌رفت ک اگه میدوییدم بازور بهش می‌رسیدم   

بعدش ک پیاده شدیم و رفتیم مغازه هیچکسو نگاه نکرد ولی خیلی تند میرفت من دوست داشتم دستمو بگیره یا حدا ...

خب برو بازوشو بگیر یا دستشو بگو باهم راه بریم یه لبخندم بزن متوجه میشه

ازون نظرم که میگی هیچکسو نگاه نمیکرد پس نگران نباش

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
آفرین به اعصابت مسلط باش تامطمئن نشدی آدم پایبندیه یانه هیچ واکنشی نشون نده نزارخاطره بد ددست شه

همون دیگه گفتم بعد از مدتها باهم درامدیم بیرون نخاستم با قضاوتم خاطه بد درست کنم   

رفتم تاپیک خانم قبلی کلی نگا کردم تا کجا 

همش دعوا زد و خورد 

با ناظر دانشگاه

دعوای همسایه و مامانش 

خ تعجبم آدمی ک اینهمه دعوا دیده چطور شوهرش ملایمه؟کوچکترین بی احترامی ندیده