2777
2789
عنوان

خانومای وارد ب رنگ مو

340 بازدید | 13 پست

خانوما من رفتم ارایشگاه واسه دکلره..موهام نارنجی ک شد ؛ شست..یعنی ب پایه نرسید..بعد رنگساژ روش زد..رنگساژ هم بعد از سه چهار روز پاک شد و الان موهام زرده...

میخوام برم تا ب پایه برسونه موهامو...حالا خودش میگه من دکوپاژ میزنم واست ..و بعد دوباره رنگساژ...

حالا من سوالم اینه ک دکوپاژ فایده داره یا بگم همون دکلره بزنه؟ مگر نباید اول یه رنگ بزنن روی دکلره و بعد رنگساژ؟ چرا این بعد از دکلره رنگساژ میزنه؟؟؟؟؟

کارش خوب نیست

دوباره نرو ممکنه موهاتو داغون کنه

نه رنگساژ میزنن رو دکلره 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بهتره بری جای دیگه 

وقتی موهات به پایه نرسیده باید از پودر آبی و بعد پودر ذغالی استفاده کنه که به پایه برسه 

البته بستگی به استقامت موهاتم داره 

اگر قبلا موهات مشکی خورده و به پایه نمیرسه تحت هیچ شرایطی 

دکوپاژ هم فقط باعث ضعیف شدن موهات میشه و باز رنگساژت بعد یه مدت پاک میشه 

اگر میخوای عکس موهاتو بفرست ببینم شرایطشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش خوب نیست دوباره نرو ممکنه موهاتو داغون کنه نه رنگساژ میزنن رو دکلره 

خو بخاطر هزینه ش ...جای دیگه اگر برم چون موهام قبلا دکلره خورده گرون تر میگیرن...

نمیدونم گفتم برم پیش همین که حداقل فقط پول رنگساژ بگیره.

خو بخاطر هزینه ش ...جای دیگه اگر برم چون موهام قبلا دکلره خورده گرون تر میگیرن... نمیدونم گفتم برم ...

پس بگو تضمین بده موهام سالم بمونه داغون نکنه موهات رو حیفه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بهتره بری جای دیگه  وقتی موهات به پایه نرسیده باید از پودر آبی و بعد پودر ذغالی استفاده کنه که ...

ببینید کلا ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه دکلره رو گذاشت باشه و بعد شست...وای یعنی نباید با دکلره دوباره ب پایه برسونم؟؟؟ پود ابی و ذغالی یه نوع رنگساژه؟؟؟

اول موهام رنگش خوب بود...ولی بعد از ۴ روز شد زرد عقدی..

ببینید کلا ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه دکلره رو گذاشت باشه و بعد شست...وای یعنی نباید با دکلره دوباره ب پایه ب ...

نه عزیزم 

ببین پودر دکلره چند نوع داره 

اول پودر سفید ک همه استفاده میکنن و با اون باید به پایه برسونن اگر مو به پایه نرسید و با شارژ کردن نارنجی موند بعدش از پودر آبی و ترکیب خاصی استفاده میشه اگر باز موها نارنجی و زرد موند آخر سر از پودر ذغالی استفاده میکنن 

مثل اینکه آرایشگر شما یا حرفه ای نبوده یا ترسیده موهات خرد بشه که اونم باز اگر بلد بود میدونست چیکار کنه 

قضیه رنگساژ هم کلا فرق میکنه و وقتی کار با دکلره تموم سد رنگساژ انجام میشه ک موهات خوشرنگ تر بشه ک اکثرا رنگساژ بعد از یک ماه کامل پاک میشه و یه سایه های کمی میمونه روش ک باز باید رنگساژ بشه 

موهات تمام دکلره انجام شده یا هایلایته؟ 

نه عزیزم  ببین پودر دکلره چند نوع داره  اول پودر سفید ک همه استفاده میکنن و با اون باید ...

وای مرسی گل من ک انقد خوب توضیح دادی..ولی من ارایشگرم عجله داشت بخاطر همین سریع شست...یعنی فکر کنم اگر میذاشت باشه همون سفید رو ..ب پایه میرسید....نمیدونم بازم...

موهامم فیس فریمه

الان شده زرد عقدی...خیلی زشت شده.. خیلی از خانوما رنگساژ موهاشونم ک میره بازم خوشگله رنگ موشون..اگر موهام ب پابه برسه تاثیر داره واسه این کار؟؟ مثلا رنگساژ ک رف بازم قشنگ باشه؟ یا اینکه حتی اگر ب پایه برسه ..رنگساژ ک رف بازم همین رنگ میشه؟

موهات رو پایه 7 استپ کرده بهتره نری ارایشگاه چون الان با شارژ مجدد دکلره موهات میسوزه الانشم مستعد ب ...

واییی. خب یعنی اصلا نمیشه ب پایه رسوند؟ اخه دوس دارم ب پایه برسه تا بتونم هر رنگ دوس دارم دربیارم

بفرمایید گلم رنگتون رو...چ رنگی میشه؟؟؟ 

فدات  اره گلم اگر رفتم پیشش همینو میگم

ان شالله خوشگل بشه راضی باشی

بعدش به موهات برس هفته ای چند روز روغن بزن و ماسک اینا بذار😘