2777
2789
عنوان

بواسیر لطفا کمک

53 بازدید | 8 پست

سلام خیلی استرس دارم دو روزی هست یکم تو دفع خیلی کم احساس میکردم درد دارم انگار یبوست گرفته باشی ولی انداز اون

امروز مقعد رو تو ایینه دیدم اندازه عدس گوشت اضافه کنارش بودش اندازش مثل خال گوشتی ولی هم رنگ پوستم

انقدر حالم بده و استرس گرفتم هشتم مهر نوبت دکتر پوست و مو دارم بنظرتون اون میتونه بفهمه بعدش پیش چه دکتری باید رفت

نه نمیتونه بفمهمه الکی نرو     با آرزوی سلامتی

من که کلا نوبت دکتر دارم واسه موهام و‌جوشام گفتم نشونش بدم شاید مشکل پوستی باشه اگر نباشه متوجه میشه بواسیر هست

اگر بواسیر باشه پیش چه پزشکی باید رفت راه درمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قزوینم ادرس کجاست

تهران 

اسمشم محمد منصوری طب اسلامی سایت بزنی میاره آدرس و شماره شو 

خیلی تاثیر داره داروهاش کلی دکتر رفتیم ولی هیچی ب هیچی 

همش روغن و پماد همه جا روغنی میشد 

ولی با داروهای این بهتر شد چهار تا بود فک کنم پارسال خریدیم 

یادم نیست طرز استفاده اش ولی همشون تو سایت هست بهش پیام بده احوالتو بگو ببین طبق مریضیت دارو میده 

تبلیغ هم نیست خدا سر شاهده حتی برا تنبلی روده بابام هم دارو فرستاد بهتر از قبل شده 

ولی تا دارو هارو تهیه کنی روغن کرچک بزن روغن زیتون 

پماد هیدروکورتیزون