2777
2789

دوستان این چله دو تا نماز داره یکی نماز هدیه به امام حسین(ع) و یکی هم نماز زیارت من نمیدونم این دو تا نماز به چه صورت خونده میشه ؛ هر چقدر هم تو اینترنت سرچ کردم به نتیجه درست نرسیدم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

ی نماز بیشتر نداره 

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتاجیم به دعا ❤️

عزیزم مثل نماز صبح هست فقط نیتت یکیش میشه به نیت هدیه به امام حسین،اون یکی میشه به نیت زیارت امام حسین.

حاجتت روا انشاالله🌱❤️

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
عزیزم مثل نماز صبح هست فقط نیتت یکیش میشه به نیت هدیه به امام حسین،اون یکی میشه به نیت زیارت امام حس ...

مرسی عزیز دلم❤️ ، شما چله رو انجام دادی؟ موثر بوده براتون ؟

مرسی عزیز دلم❤️ ، شما چله رو انجام دادی؟ موثر بوده براتون ؟

من پارسال محرم انجام دادم بعد محرم کارام روی روال افتاد و حاجت روا شدم خداروشکر...

دقیقا هر چی خواستم مو به مو همون شد😇

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من پارسال محرم انجام دادم بعد محرم کارام روی روال افتاد و حاجت روا شدم خداروشکر... دقیقا هر چی خواس ...

ای جانم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشالله همیشه به خواسته قلبیت برسی❤️

ای جانم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشالله همیشه به خواسته قلبیت برسی❤️

مرسی عزیزم🌼

انشاالله حاجت رواییت❤️🌱