دوستان این چله دو تا نماز داره یکی نماز هدیه به امام حسین(ع) و یکی هم نماز زیارت من نمیدونم این دو تا نماز به چه صورت خونده میشه ؛ هر چقدر هم تو اینترنت سرچ کردم به نتیجه درست نرسیدم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مثل نماز صبح هست فقط نیتت یکیش میشه به نیت هدیه به امام حسین،اون یکی میشه به نیت زیارت امام حسین.
حاجتت روا انشاالله🌱❤️
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
مرسی عزیز دلم❤️ ، شما چله رو انجام دادی؟ موثر بوده براتون ؟
من پارسال محرم انجام دادم بعد محرم کارام روی روال افتاد و حاجت روا شدم خداروشکر...
دقیقا هر چی خواستم مو به مو همون شد😇
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ای جانم خیلی خوشحال شدم عزیزم انشالله همیشه به خواسته قلبیت برسی❤️
مرسی عزیزم🌼
انشاالله حاجت رواییت❤️🌱