2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی تجربه درمان قطعی داشته باشه چه اشکالی داره من یکبار پست گذاشتم درمورد درمان اگزما که خیلیا باهاش نتیجه کرفتن خودمم شدید درگیر بودم با همون روش درمان شدم کلا یک کرم بود که خود دکتر داروخونه به من معرفی کرد خیلیم این دکتر حاذق وباتجربست خدا خیرش بده نه تنها خودم درمان شدم هرکی هم اون مشکلو داشت ازپزشکان نتیجه نگرفته بود اونو خرید و مصرف کرد خوب شد 

اره خصوصا اینکه بعضیام یه باندی ساختن جواب برعکس میدن. مثلا یکی میگه تب دارم جواب میدن اناناس بخور.& ...

اون برای تامین ویتامین بدن هست نه درمان شاید شما بد متوجه شدین فکرکردین برای درمان هست وقتی کسی میگه مثلا تب دارم برای تقویتشم بقیه توصیه میدن منم ازتجربه های دیگران استفاده میکنم حتی اگر درمانی ارائه ندن حداقل اسم چندتا دکترو میارن که رفتن پیششون نتیجه گرفتن 

اون برای تامین ویتامین بدن هست نه درمان شاید شما بد متوجه شدین فکرکردین برای درمان هست وقتی کسی میگه ...

اره منم خیلی  صحبتای درمانی بی خطر میکنم اما نمیدونم یادتونه یا نه که یه عده واسه شیرین بازی تو تاپیکا جواب برعکس میدادن. مثلا بچه اسهال داشت میگفتن بیزاکودیل بخوره. خودش روان کنندس.خب یکی تو منطقه محروم و کم سواد باشه گوش کنه بهشون خطرناکه