2777
2789

قبلا سوال میپرسیدی اکثرا سریع جواب میدادن کمک میکردن همه بحث ها اکثرا درباره بچه اقدام نگهداری بارداری بود 

الان همه بچه مدرسه ای کلا تاپیک ها شده 

لوازم تحریر خریدم قشنگه، کیف مدرسمو نشون بدم، مدرسه از کی واز میشه،.... اصلا همش شده بچه بازی  واقعا گیج شدم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بیشترم تاپیکای کنکوره با اینش مشکلی ندارم ولی بااینکه دیگ تاپیک بارداری میزنی کسی توجه نمیکنه مشکل دارم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
تازه بعضی از مردا هم اومدن اینجا مث اینجانب

😂😂

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
آره بیشترم تاپیکای کنکوره با اینش مشکلی ندارم ولی بااینکه دیگ تاپیک بارداری میزنی کسی توجه نمیکنه مش ...

دقيقا همین آدمو ناراحت میکنه اینجا اصلش برای همینه همه جور جوابی میدن جز به باردار

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

تو قوانینش ذکر نشده لوازم تحریر نذارین

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
تو قوانینش ذکر نشده لوازم تحریر نذارین

من حرف چیز دیگ هست عزیزم وگرنه خیلی چیزا رو میزارن ک تو نباید بزارن 

والا ددی سایت جای شماست ن اینجا

😂😂😂😂