2777
2789

از اینجا خسته شدم از زمانیکه یادم میاد تا الان زندگیمون همیشه اینطوری بوده بابای من درست بشو نیست همش تو خونه جنگ دعوا تهدید برای یه بیرون رفتن کلی باید اشک بریزیم جواب پس بدیم تا آزاد بشیم اونم زمان میزارع که اگه تا ۴۰دقیقه دیگ خونه نباشیم کتک و کتک کاری ، مامانم داره میگذرونه اصلا به فکر اذیت شدن ما نیستن بخدا هرروز دارم گریه زاری میکنم چرا من نمیتونم مثل بقیه باشم که راحت میرن بیرون با دوستاشون چرا نمیتونم یه روز خوش باشم مگه انسان نیستم؟! خدا اصلا صدامو نمیشنوه :)

لباسامو جمع کردم چندروزی برم خونه مامان بزرگم ، منتظرم بابام بخوابه فرار کنم🙂💔

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانبزرگم اینا شب زود میخوابن و اگه برم خواب باشن دیگه جاییو ندارم ولی هرجا برم بهتر از این دیوونه خونس😪

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

برو خونه مادربزرگت تا آروم بشی ولی جای دیگه نه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

عزیزم فکر نکن بقیه خونه ها ارومه و خانواده ها بی نقصن.

تک تک کاربرای نی نی سایت هرکدوم خانوادشون ی عیبی دارن. یکی ممکنه پدر مادرش خسیس باشن یکی کتکش بزنن و....

منم از دست پدر مادرم خستم ولی دارم تحمل میکنم دانشگام تموم بشه برم سرکار خونه جدا بگیرم مستقل شم

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!