من تا حالا درست نکردم مادرشوهرم خودش درست میکنه خیلی خوب میشه
تخم مرغ ۱ عدد
آب لیمو ترش ۲ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پ
آب سرد ۱/۲ پ
شکر ۱ ق چ
سرکه سفید ۲/۳ پ
نشاسته ذره ۱/۳ پ
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه یا قرمز ۱/۴ ق چ
آب سرد را با نشاسته ترکیب کرده، سرکه سفید را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم. مرتب هم میزنیم تا شبیه فرنی شود. روغن، تخم مرغ، نمک، سس خردل، شکر و فلفل را در مخلوط کن ریخته و روی دور متوسط میگذاریم. بعد از ۳ دقیقه مواد فرنی مانند که خنک و ولرم شده را کم کم در مخلوط کن میریزیم در حالی که دستگاه روشن است.
در انتها آب لیمو را زیخته تا فقط یک دقیقه مخلوط شود. مواد کمی شل خواهد بود، به همان شکل در شیشه ای میریزیم و در یخچال میگذاریم. بعداز یک ساعت با قاشق هم بزنید تا سس حالت لختگی پیدا نکند. تا زمانی که سفت نشده نباید در شیشه را بست. ۲۴ ساعت با در باز در یخچال باشد تا سفت شود سپس در شیشه را میبندیم.