2777
2789
عنوان

درد بی درمون میدونی چیه؟

171 بازدید | 19 پست

اینکه عاشق شی ولی نتونی بگی

اینکه داداشت عاشق بشه و هر روز اسمشو بیاره و از دلشوره غذا نخوره و به تو بگه برام جورش کن 

ولی تو نتونی درد خودتو به زبون بیاری 

اینکه ببینی همه دوستات سر و سامون گرفتن و تو پا در هوا موندی

اینکه قایمکی از مادرت بری تو حموم گریه کنی و با گوشیت آهنگ بزاری و صداشو بلند کنی تا کسی نشنوه

اینکه بابات هی بگه دخترم چرا خواستگار نداری حداقل خودت یکیو پیدا کن و هر هر بخنده

آاااااخ‌خانومای خوشبخت دخترای عزیزی که آرامش دارین قدر این حالتونو بدونین 

من هیچی تو زندگیم کم ندارم یعنی دوستام میگن تو اصلا میدونی دغدغه چیه ولی فقط خدا از دل من خبر داره ازین دل ساکت و تنها…،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفمم چی میگی هرکسی مشکلی داره از،روضاهرنمیشه قضاوت کرد

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

همه مشکلات دارن، تاپیک خانمی که شوهرش ناراحتی اعصاب داره و بچه ۴سالشو خفه می‌کنه و خانمش رو‌میزنه، کسی رو هم ندارن حمایت کنند دنبال بهزیستی میگشت، 

خانمی که پدر و مادرش فوت کردن و خودشم جدا شده بود،با برادرش سر ارثیه دعوا داشت، خودش بود و تک و تنها.

یا کسی که عشقش سرطان داره و قراره به زودی فوت کنه، 

والا من با همه مشکلاتی که الان دارم خجالت میکشم در برابر بعضی غم ها بگم مشکل دارم!!!

خدا به همه سلامتیییییییی و دل خوش و آرامش بده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
همه مشکلات دارن، تاپیک خانمی که شوهرش ناراحتی اعصاب داره و بچه ۴سالشو خفه می‌کنه و خانمش رو‌میزنه، ک ...

بزرگ‌ترین ظلم به کسی کوچک شمردن غم اوست….عزیزم هرکس به اندازه ی ظرفیتش درد میبینه ….خدا به اونها هم کمک بکنه انشالا