2777
2789

منم پسرم خراب بود بردمش اندوسکوپی بهش قرص امپرازول داد بهتر نشد 

شرکت بایو فلورا یه ساشه هایی داره مخصوص رفلاکسه پروبیوتیکه بی ضرره حتما بخر بده بهش هرروز عالیه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
نمیدونم باور میکنی یا نه ولی با رعایت همه ی این چیزا بازم بالا میاره  حرصم از اینه که من انقد ...

شیر و مایعات کمتر بده، سعی کن بعد از غذا بخابونیش که بالا نیاره، من پسرمو 17 ماهگی از شیر گرفتم، رفلاکسش خیلی بهتر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینطور نیست از همون اوایل بالا می آورد،اون نوزادی که لوس بودن نمیدونن چیه الانم بعضی وقتها اگه غ ...

اتفاقا فوق تخصص تغذیه نوزاد اینو بهش گفت و درمان شد

گفت پسرت تا میاد  به یه شیر خشک عادت کنه برند شیر رو تغییر میدی انگار شوک بهش وارد میشه و ناسازگار میشه، 

اینا که میگی رعایت میکنم، کمترش میکنه ولی بازم بالا میاره 

صبح صبحانه بهش سردی نده پرخوری نکنه خواهرزاده منم داشت یعنی کوچیکتر بود وقتی شیر میخورد تن وبدنمون می‌لرزید خیلی شدید بود الان 9سالش پرخوری کنه سردی بخوره بالا میاره

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
نمیدونم باور میکنی یا نه ولی با رعایت همه ی این چیزا بازم بالا میاره  حرصم از اینه که من انقد ...

عزیزم داروشو به موقع میدی??

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

اگه شیر خودتو میخوره از شیر بگیر، اگرم شیرخشکیه فقط روزی دوبار بده یک شیشه قبل خاب، یک شیشه صبح که از خاب پا میشه، اینو دکتر پسرم گفت، وزن دخترت چه قده؟ برای این سن 10 کیلو کافیه، شایدم زیاد میدی که بالا میاره 

اگه شیر خودتو میخوره از شیر بگیر، اگرم شیرخشکیه فقط روزی دوبار بده یک شیشه قبل خاب، یک شیشه صبح که ا ...

شیر خشکیه، شیر خیلی کم میخوره جدیدا زیاد وابسته به شیشه شیر نیست، شاید روزی یک یا دوبار شیر بخوره اونم کم مثلا ۹۰ یا ۱۲۰ سیسی

اصلا نمیشه به دخترم زیاد غذا بدم،اگه یه قاشق غذای اضافه بر میلش بخوره کاملا بالا میاره هرچی خورده 

وزنشم ۱۵ ماهگی ۸.۸۰۰ بود جدیدا بهداشت نبردمش ببینم چند شده

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
چون وزنش خوب بود دارو نمیداد دکتر، تا اینکه لاغر شد اون موقع قرص امپرازول و فاموتیدین نوشت براش، شما ...

جدیدا دکتر داروشو عوض کرده لنسوپرازول داده

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
آب سیب آب به مربای به مربای سیب چای به چای سیب

اب میوه که اصلا نمیخوره،از چیزهای شیرین هم خیلی خوشش نمیاد 

شیر خودت هم بهش میدی؟

نه شیرخشک میخوره

هرجور میتونی به خوردش بده دو هفته سختیشو تحمل کنی خیلی بهتر میشه پسر خودم کامل خوب شد

اگه چیزی خلاف میلش بهش بدم،بالا میاره،نمیتونم به زور چیزی به خوردش بدم،

حالا سعیمو میکنم آب سیب ببینم با شیشه شیر میخوره یا نه

اگه هم بشه خوده سیب رو بهش بدم بخوره

یا فرنی با سیب درست‌کنم براش بازم خوبه؟