2777
2789

دخترم ۱۷ ماهشه،از روزهای اول تولد رفلاکسش خودشو نشون داد و مرتب بالا میآورد 

چنان شدید هم بالا میآورد از بینی و دهن به صورت پرتابی

حتی همین الانم بعد از غذا بالا آورد 

من دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم دکتر میبرمش دارو میخوره 

چرا این بالا اوردنها تموم نمیشه

حتی عکس از معده اشم گرفتیم دکتر گفت خداروشکر خوبه 

وقتی میبینم داره بالا میاره انگار میخوام دق بکنم تمام رگ های سرم درد میگیره الانم که بالا اورد انقد سر درد و کتف درد گرفتم که یهو بیحال شدم

من چیکار میتونم براش بکنم 

وزنش کمه به سختی باید بهش غذا بدم ، آخر غذا هم دستمزدمو میزاره کف دستم 

خونه زندگی بوی استفراغ گرفته، اصلا جهنمه خونه زندگی من دلم برای خودش آتیشه 

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی ها بهش غذا میدی؟

هرچی بخوره چطور؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

ببین چه لحظه هایی بالا میاره؟

پسر دوستم اینجوری بود الان ۳ سالشه

دکتر گفت معده حساس داره، لوسه و تا ناراحت میشه یا غصه میخوره بالا میاره ، مثلا وقت غذا خوردن اگه یکم لحن صحبت بلند باشه یا تند باشه ناراحت میشه و هرچی خورده پرتابی بالا میاره

دوستم مدام برند شیرخشک رو تغییر میداد ولی خوب نمیشد دکتر گفت از لوس بودن و تاب و تحمل کن کودک هست که طاقت ناراحتی رو نداره

باید سر ساعت بهش غذا بدی، همراه غذا اب ندی، غذای میکس بدی، نزاری بعد از غذا گریه کنه یا بدو بدو کنه ...

اینا که میگی رعایت میکنم، کمترش میکنه ولی بازم بالا میاره 

هر چی بخوره نشد که...یهو بچه میگه دلم پفک میخواد...باید غذای مقوی بهش بدی. ی غذای ساده و راحت و در ع ...

پفک و این چیزا ک نمیدم، به تغذیه اش خیلی میرسم، کنار خودمون سر سفره اگه بخوره بهش میدم،جدا گانه هم سوپ های مقوی با اب قلم و حبوبات و حلیم اینا بهش میدم

هر سه ساعت یکبار یه پیالع کوچولو بده، مقدار کم در وعده های زیاد 

نمیدونم باور میکنی یا نه ولی با رعایت همه ی این چیزا بازم بالا میاره 

حرصم از اینه که من انقد مراقب همه چی هستم بعدش اینطور میشه

ببین چه لحظه هایی بالا میاره؟ پسر دوستم اینجوری بود الان ۳ سالشه دکتر گفت معده حساس داره، لوسه و ت ...

نه اینطور نیست از همون اوایل بالا می آورد،اون نوزادی که لوس بودن نمیدونن چیه

الانم بعضی وقتها اگه غذای درشت بخوره بدش میاد و بالا میاره،گاهی هم بی دلیل

پسر بزرگ من تا الان که 5 سالشه همینه

توی اون مدت بهش دارو هم میدادین؟