2821
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ...🥺🥺

141 بازدید | 4 پست

بچه ها امروز من کلاس اموزش رانندگی داشتم شوهرمم باهام اومد کلاس مثلا منو میبره میاره تقریبا ۲۵ نفر میشد تو کلا😕بعد دختر خاله منم اونجا تو کلاس بود که اصلا خوب منو نمیخواد و همیشه مسخرم میکنه از شوهرمم خوشش نمیاد بعد افسر به شوهرم گفت تو گواهینامه داری؟شوهرمم گفت اره افسر هم گفتش که پس بیا جلو بشین ازت سوال بپرسم دیگه به شوخی 😅بعد شوهرم رفت جلو نشست بلد چند دقیقه یه پسری که از اول تو کلاس داشت همه رو میخندود کلا هنه چیو به شوخی میگرفت به افسر گفتش که از این اقا سوال بپرس گواهینامه داره دیگع شوهرمم برگشت با ابروهای توهم با قیافه عصبانی چشم غره ای به اون پسره رفت دختر خاله منم داشت میخندید من میدونم الان تو قلبش میگه چه بد اخلاقه شوهرش ولی بخدا بد اخلاق نیست اخلاقش خیلی خوبه نمیدونم چرا پیش جمع اینجوری میشه من از صبح خجالت میکشم میدونم دختر خاله دهن لقم هم میره به همه بد شوهر منو میگه منم عقدم  ولی اون مجرده بعضی وقتا هم میخواد من ناراحت بشم میگه شوهر چی داره اخه مجردی خوبه منم ناراحت میشم 

درکت میکنم 

دوست پسرم اینجوری هس

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهت حسودیش میشه 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️