2777
2789

و کلاس میان الکی و صدای نچ نچشون درمیاد سر هر موضوعی

آقا بشین سرجات

رئیس جمهور آمریکا میره با سلبریتی ها عکس و فیلم میگیره

شما کی باشی؟!!!

چرا یه عده دوس دارن همیشه بگن ما از بقیه بیشتر میفهمیم!!

ضعف فرهنگی جامعه همین افراد خود برتر بین هستن نه اون ده پانزده نفری ک از تپه بالا رفتن!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همین دیگه 

گلزار ازدواج میکنه میان بش توهین میکنن هرچی از دهنشون درمیاد میگن 

رونالدو میاد ایران اسکلا میگن مگه کیه اینم یه آدم 

اصن آدم هنگه از بعضیا 

بدت میاد و انقد پیگیری؟ اگ دوسشون داشتی چی کا میکردی

مشت نمونه خرواره. نی نی سایت نماد جامعس. تو جامعه ما کسایی که به هیچ جایگاهی نرسیدن از سر حسادت باهمه مشکل دارن. بازیگر و دکتر و مهندس و فامیل و.. معلم و..

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
رونالدو مشهورترین و محبوب ترین فرد روی کره خاکیه

😱 دیگه اینو جایی نگی

درستش اینه که بنویسی رونالدو یکی از مشهورترین افراد دنیا هست ! 

آفرین 😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

از گلزار اصلا خوشم نمیاد ولی از رونالدو خوشم میاد

رونالدو هم شخص محبوبیه و اینکه طرفدارای زیادی داشته باشه طبیعیه

ولی اینکه درهتلو بشکونی بیفتی پشت اتوبوس وحشی بازی در بیاری بیشعوری محضه

ذوق زدگی هم حدی داره

فاقد امضا