2777
2789
عنوان

نی نی دارم 😍😍😍😍

163 بازدید | 17 پست

سلام دیروز ازمایش دادم ۹۷۶۴ بتا امده و مثبته 😍

فقط اینکه نمیدونم چند هفتم و کی میرن سونوگرافی؟؟ 

و اینکه ۱۵باید پری میشدم ک نشدم

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جااان مبارکه😍 احتمالا دوقلوعه آخه بتات خیییلی بالاس🤩

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

از اولین روز آخرین پریودت هفته هاتو حساب کن عزیزم

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

مبارکه مامانی🤩

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

۶هفته ای مبارکه😍😁❤️😜

برای منم دعاکن بتونم سرم ای وی ای جی پیداکنم و بتونم طعم مادرشدن را بچشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
۶هفته ای مبارکه😍😁❤️😜 برای منم دعاکن بتونم سرم ای وی ای جی پیداکنم و بتونم طعم مادرشدن را بچشم

انشالله هرچه زودتر عزیزم حس مادر شدنو بچشی 😍😍

خدایاهمه عشقارو بهم برسون