2777
2789
عنوان

توروخدا دعا یا سوره ای بگین برای نابودی ظالم

| مشاهده متن کامل بحث + 5676 بازدید | 52 پست
فدات شم‌ من تورو میفهمم برات یس میخونم خدا حقتو بگیره

نشی🥺😘

خیلی ممنون عزیزم الهی خدا صد برابرش اجرشو بهت برسونه🥺❤منم قرآن ک خوندم دعات میکنم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبال ختمی هستم یک مظلومی از دست دوتا ظالم نجات پیدا کنه یا دست از ظلم کردن بهش بردارن 

چیزی پیدا کردی‌ اینجا بگو

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
واقعاچوب خداصدانداره بزنه دوانداره 

دقیقا منم دلم بهمین خوشه

راضی ب مریضی و مرگ کسی نیست ولی از خدا میخوام هرجور خودش صلاح میدونه حقمو بگیره😔💔

خیلیییییییی بهم ظلم شد کل همشهریام برام عذا گرفته بودن😔خدا خودش جواب شوهرم و خانوادش و اون هرزه و خانوادش رو بده میدونم بهتر از اون کسی نیست🖤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چند وقت دعا سمات خوندین ؟ 

عصر جمعه ها میخوندم الان یکساله هر روز یس میخونم پنجشنبه ها واقعه میخونم جمعه ها سوره جمعه میخونم انقد قرآن خوندم قبل هر اتفاقی قبلش خوابشو میبینم حتی مرگ یکی از اقواممون  و ی هفته قبلش خواب دیدم ولی حاجت نگرفتم 

تودعای علقمه یه جاقشنگ میگه خدایادشمنانم روبه خودشون مشغول کن نتونن ازش رهابشن شغل شاغل لافراغ له اسی شوهرم منوانداخت بیرون ازخونه رفت شاسی خریددرحال گشت وگذاربعدش خبررسیدپولشوبردن ورشکست شده الانم منتظرم خدابازم جوابش روبده به نظرم تاثیرداره این دعامن عجولم 

فقط خدا❤️❤️❤️
عصر جمعه ها میخوندم الان یکساله هر روز یس میخونم پنجشنبه ها واقعه میخونم جمعه ها سوره جمعه میخونم ان ...

میگن چله بگیرین برای دعا سمات . حالا این دفعه با یقین تا چهل روز بخون و اسم اون افراد هم انگاری باید انتها دعا بگین شاید درست شد . من خودم هنوز هیچ چله ای برای این مورد برنداشتم 

تودعای علقمه یه جاقشنگ میگه خدایادشمنانم روبه خودشون مشغول کن نتونن ازش رهابشن شغل شاغل لافراغ له اس ...

برای من ارزش نداره من حقم نیست این حجم از غم من تحمل ندارم دلم شکسته چرا باید ی ادم هر زه کثیف بیاد بمن تهمت بزنه؟ب چ گناهی؟من بریدم انقد حرف شنیدم من عدالت خدارو میخام ببینم میخام حقم و اونجوری ک میخام بگیره با بی ابرو شدنشون با ذلت و نابودیشون 

میگن چله بگیرین برای دعا سمات . حالا این دفعه با یقین تا چهل روز بخون و اسم اون افراد هم انگاری باید ...

الان قمر درعقربه بعدش شروع میکنم جز خدا پناهی ندارم