2777
2789

واکسن ۶ سالگی به پسرم زدم دیروز صبح از دیروز تب نداشت ساعت ۱۲ شب یکم تب کرد پروفن دادم کنترل شده صبح دستش قرمز شده اون ی تیکه خطر داره ؟

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طبیعیه

درد هم داره بازم طبیعیه

یکم روغن زیتون چرب کن زودتر درد و ورمش میخوابه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه عزیز هم قرمز میشه هم ورم و هم شاید درد زیاد

اره همه اینارو داره . خودم استرس دارم میگم چیزیش نشه 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
نه طبیعیه درد هم داره بازن طبیعیه یکم زگروغن زیتون چرب کن زودتر درد و ورمش میخوابه

کیسه آب گرم گذاشتم 

واکسن زده  درد تب قرمزی ورم تا چند روز طبیعیه

خیلی میترسم به خدا همش میگم غلط کردم بردم واکسن ژد

اگه واکسن ۶سالگیو نزنن چی میشه؟

واکسن دو گلانس فلج اطفال ویروس دیفتری سیاه سرفه ایناس حتما باید بزنن