2777
2789

چقدر بعضیا وقیحن 

یه پدر پیر با یه برگه خرچنگییی بشدت خرچنگی اومد گفت تایپ منگفتم نمیتونم بخونم اینا گفت منم سواد ندارم 

اقا من اینو تایپ کردم به سختی واژه هایی ک اصلاا نشنیدم و به خود دستخط میخورد احساس نوشته باشه و کلی واژه دیگ ک من احتمالشو ک به کدوم واژه میخوره رو نوشتم

نیم ساعت زودتر اماده شد دادم اقاهه ببره 

گفتم بازم غلط داره بگیرین جاهایی ک ستاره گذاشتمم مشخص کنین من نفهمیدم گفت باشه 

اومد دوباره من. درست کردم یجا رو.  نفهمیدم زنگ زدم دخترش گفت تایپتون چقدر غلط داره نقطه و. فلان و فاصله درست نیست. 

گرفتم رسمی و مرتبش کردم. بگذریم این مابین مشتری هم جواب میدادم 

دادم. بهش صفحه ای تایپ 40 تومن 

80 گرفتم دو صفحه و. بازم ویرایش گفتم 20 تومن میشه گفت ببخشید طبق چه نرخیه غلط ها از خودتونه من خودم حقوق خوندم یعنی چی مدرک دارم تحصیل کردم 

دیگ. جر و بحث و بیست هزار رو دادمش

ولی پولش ک ولش مهم نیست 

ولی ولی اینجور ادما از. نظر من عقلشون از کمرشون بالاتر نرفته یه متر زبون تقویت کردن با چند تا کلمات قصار ک  کسی نشنیده و تنها ملاک برتری خودشو از بقیه مدرکش میدونه 

توهین میکرد شما چجور. سواد داری ک نمیتونی بخونی بنویسی اقا برو به لیسانسه هم بده بهت میخنده میگ کدوم فلج علیلی اینو نوشته انقدر بد خط 

به جای. قدر دان بودن ک همینقدرشم درست نوشتم میگ سواد نداری 

ااقا تو ک داشتی چرا درست ننوشتی ک من اشتباه یچیز دیگ بنویسمش 

دوم چرا پز مدرک ک هنوز نگرفتی رو میدی و مگ مدرکت اینجا چ بدرد میخوره

سوم میگفت منو زنگ زدن اومدم اینجا خودم روزی فلان عدد تایپ حقوقی دارم خب چرا برای پدرت تایپ نکردی اینجا زبون میریزی

خلاصه ادب یاد بدین مدرک و درس و رشته تون از شما انسان نمیسازه 

وقتی میرین کافی نت تایپ دارین خوش خط بنویسین 

شما خوش. خط. عالمم باشین یکی به. استثنا نمیتونه. همون خوش خطم بخونه دیگ چ برسه ببه این بد خط ک نه تنها تشکر نمیکنه توهین. میکنه و نزدیک ده بار هر دو خواهر گفتت من حقوق میخونم من مدرک دارم من تحصیل کردم

خب عزیز مدرک دار محترم همون برگه خوش خط گران بهایت را ببر قاضی بده 

بخدا همون قاضیم با این دستخط بهت میخنده

سطح شعورشون خیلی کم بود

اینطوری تربیت نکنین بچه هاتونو ک مدرکشون ک هنوزم نگرفته پز بده جایی ک اصلا ربطیم به مدرکش نداره و مشکل ااز خط خودشه تا بی سوادی 

اخه کی با کلمات دادگاهی اشناست؟ ک حدسی برات درست بنویسه 

اینا بیشور های عقده ای در لباس تحصیل کرده گان

ک اخرش میشن صگ پاچه گیر مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش حق داری چه میشه کرد کار کردن این سختیارو داره. ادم با هر بیشعوری طرف میشه :/

نه اخه جوابم بدی دفاع کنی ربط. میده به بی سوادی

اعسار رو نوشته احسار منم همونو نوشتم میگ سواد نداری من حقوق خوندم 

خجالت خوب. چیزیه 

زبون دراز و حمله کردن بلدن تشر زدن 

حیوان های وحشی تحصیل کــــــــــــرده مدرک دار حقوووقق

نه اخه جوابم بدی دفاع کنی ربط. میده به بی سوادی اعسار رو نوشته احسار منم همونو نوشتم میگ سواد نداری ...

واژه های تخصصی رشته ی حقوقه اینا

ربطی به باسواد و بی سواد نداره

چرت گفته

تا وقتی کارت به مسائل حقوقی و دادگاه نرسه اینارو نمیشنوی که بخوای یاد بگیری:/

کلا بعضیا از تحقیر دیگران تغذیه میکنن 

اعصابتو خورد نکن 

مسئول بیشعوری دیگران مانیستیم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
واژه های تخصصی رشته ی حقوقه اینا ربطی به باسواد و بی سواد نداره چرت گفته تا وقتی کارت به مسائل حق ...

بزنه به کمرشون

واسه همینه ازشون شکایت کرده بودن 

روان ادمو بهم میریزن

حالا من عنوان رو خوندم اومدم ازتون سوال بپرسم ولی مثل اینکه زمان مناسبی نیست😂❤

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی