چقدر بعضیا وقیحن
یه پدر پیر با یه برگه خرچنگییی بشدت خرچنگی اومد گفت تایپ منگفتم نمیتونم بخونم اینا گفت منم سواد ندارم
اقا من اینو تایپ کردم به سختی واژه هایی ک اصلاا نشنیدم و به خود دستخط میخورد احساس نوشته باشه و کلی واژه دیگ ک من احتمالشو ک به کدوم واژه میخوره رو نوشتم
نیم ساعت زودتر اماده شد دادم اقاهه ببره
گفتم بازم غلط داره بگیرین جاهایی ک ستاره گذاشتمم مشخص کنین من نفهمیدم گفت باشه
اومد دوباره من. درست کردم یجا رو. نفهمیدم زنگ زدم دخترش گفت تایپتون چقدر غلط داره نقطه و. فلان و فاصله درست نیست.
گرفتم رسمی و مرتبش کردم. بگذریم این مابین مشتری هم جواب میدادم
دادم. بهش صفحه ای تایپ 40 تومن
80 گرفتم دو صفحه و. بازم ویرایش گفتم 20 تومن میشه گفت ببخشید طبق چه نرخیه غلط ها از خودتونه من خودم حقوق خوندم یعنی چی مدرک دارم تحصیل کردم
دیگ. جر و بحث و بیست هزار رو دادمش
ولی پولش ک ولش مهم نیست
ولی ولی اینجور ادما از. نظر من عقلشون از کمرشون بالاتر نرفته یه متر زبون تقویت کردن با چند تا کلمات قصار ک کسی نشنیده و تنها ملاک برتری خودشو از بقیه مدرکش میدونه
توهین میکرد شما چجور. سواد داری ک نمیتونی بخونی بنویسی اقا برو به لیسانسه هم بده بهت میخنده میگ کدوم فلج علیلی اینو نوشته انقدر بد خط
به جای. قدر دان بودن ک همینقدرشم درست نوشتم میگ سواد نداری
ااقا تو ک داشتی چرا درست ننوشتی ک من اشتباه یچیز دیگ بنویسمش
دوم چرا پز مدرک ک هنوز نگرفتی رو میدی و مگ مدرکت اینجا چ بدرد میخوره
سوم میگفت منو زنگ زدن اومدم اینجا خودم روزی فلان عدد تایپ حقوقی دارم خب چرا برای پدرت تایپ نکردی اینجا زبون میریزی
خلاصه ادب یاد بدین مدرک و درس و رشته تون از شما انسان نمیسازه
وقتی میرین کافی نت تایپ دارین خوش خط بنویسین
شما خوش. خط. عالمم باشین یکی به. استثنا نمیتونه. همون خوش خطم بخونه دیگ چ برسه ببه این بد خط ک نه تنها تشکر نمیکنه توهین. میکنه و نزدیک ده بار هر دو خواهر گفتت من حقوق میخونم من مدرک دارم من تحصیل کردم
خب عزیز مدرک دار محترم همون برگه خوش خط گران بهایت را ببر قاضی بده
بخدا همون قاضیم با این دستخط بهت میخنده
سطح شعورشون خیلی کم بود
اینطوری تربیت نکنین بچه هاتونو ک مدرکشون ک هنوزم نگرفته پز بده جایی ک اصلا ربطیم به مدرکش نداره و مشکل ااز خط خودشه تا بی سوادی
اخه کی با کلمات دادگاهی اشناست؟ ک حدسی برات درست بنویسه
اینا بیشور های عقده ای در لباس تحصیل کرده گان
ک اخرش میشن صگ پاچه گیر مردم