2777
2789
من پسر ندارم میشه نظر بدم؟! برو سونو روز تخمک گذاریتو مشخص کن شنیدم نزدیکی تو اون روز خیلی تاثیر گذا ...

سلام جانم .خیلی ممنونم آخه میگن فقط روز تخمک گذاری ب تنهایی تاثیری نداره.همسرم سیگار می‌کشه خیلی بچه اولمونم دختره ولی ناخواسته بود وبا برنامه ریزی اقدام نکرده بودیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پسر ندارم میشه نظر بدم؟! برو سونو روز تخمک گذاریتو مشخص کن شنیدم نزدیکی تو اون روز خیلی تاثیر گذا ...

میخوام براش مولتی بوست و فرتیل اید بگیرم ببینم چی میشه خودمم اوابووست بخورم اگه کسی راجع به این قرص‌ها تجربه داره بگه ممنون

سلام جانم .خیلی ممنونم آخه میگن فقط روز تخمک گذاری ب تنهایی تاثیری نداره.همسرم سیگار می‌کشه خیلی بچه ...

سیگار حتما باید ترک بشه . هرچیزی که محیط بدنتونو قلیایی کنه مصرف کنید مثلا کیوی گوجه فرنگی آناناس و ...  

این چیزا رو هم مصرف کنید خرما زعفران زنجبیل دارچین  موز عسل سیاهدانه 

فولیک اسید از دوماه قبل خودتون و همسرتون مصرف کنین به همسرتون مکمل ویتامین سی هم بدید خوبه

میخوام براش مولتی بوست و فرتیل اید بگیرم ببینم چی میشه خودمم اوابووست بخورم اگه کسی راجع به این قرص‌ ...

برو پیش یه دکتر تا بهتون رژیم بده و مکمل های لازم تو اینستا هم دیدم بعضی ماما ها اینکار رو میکنن آنلاین 

سیگار حتما باید ترک بشه . هرچیزی که محیط بدنتونو قلیایی کنه مصرف کنید مثلا کیوی گوجه فرنگی آناناس و ...

سیگار و هر چی بگم نمیزاره کنار میگه نمیتونم و میگه این همه سیگارین پسر دارن😂در کل براش فرقی ندارن جنسیت .ولی من دوست داشتم ک پسرم داشته باشیم .حالا می‌خوام ببرمش آزمایش اسپرم و بده اگه مشکل داشت تقویتی بگیریم خواستم ببینم اگه کسی تجربه ی متفاوتی ام داشت بدونم.راستی جوش شیرین روز اقدام چی؟!!!!!!

گرمیجات باید بخورین، چای ماسالا مصرف کنید، زنجبیل 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم