2789
ببینین ارزش اینهمه سختیو داره

من خودم خیلی اسایش دارم تو این خونه جدید اما خوب فکر هزینه ها جاریمون هستیم اما یهو خرج گنده درست میشه عاصی میشیم مثلا این ماه دو تا کادو بردیم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم خیلی اسایش دارم تو این خونه جدید اما خوب فکر هزینه ها جاریمون هستیم اما یهو خرج گنده درست می ...

من قبل اینجا تا شش ماه پیش تویه اتاق ۱۲متری خونه پدرشوهر زندگی میکردم حتی لباسمم بادست میشستم الان خیلی آسایش دارم فقط قرضامونم بدیم

ما فقط هر ماه فروشگاه میریم کیسه فریزر و روغن سرخ کردنی و خرما شوینده اینا میگیریم که این ماه نمیرم فردا دارم میرم تبریز  مرغ و گوشت هر وقت تموم شه میخریم برنج هم یه دفعه 

من قبل اینجا تا شش ماه پیش تویه اتاق ۱۲متری خونه پدرشوهر زندگی میکردم حتی لباسمم بادست میشستم الان خ ...

توکه یا خدا فقط نجات پیدا کردی نه من خونه داشتم فقط آشپزخونه اش قناص و کوچیک بود یه خوابه بود کمد دیواری درست و حسابی هم نداشتم هیچی نمی‌تونستم بخرم چون جا نبود اما اینجا این مشکلات ندارم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی