2777
2789

الان هفته 6یا7 هستم تخمدان چپم گاهی گرفتگی داره و وقتی جمع می شینم درد می گیره کسی تجربه ای داره؟بنظرتونذخارج رحمی نیس؟توی بد برزخی ام😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من حتی دستشویی میرم به سختی بلندمیشدم ازبس دردمیکرد

منم بهش فشار میاد درد می گیره میگم نکنه تو لوله فالوپ باشه😢لعنت ب دکترم که اینقد استرس وارد کرد بهم درصورتیکه هیچ علائم خارج رحمی ندارم...تاچند هفته برا شما ادامه داشت نی نیتون چیه؟ممنون خیالمو راحت کردی

منم بهش فشار میاد درد می گیره میگم نکنه تو لوله فالوپ باشه😢لعنت ب دکترم که اینقد استرس وارد کرد بهم ...

جنسیتشو پس فردا میرم ان تی میام میگم بهت 

تو لوله فالوپ بود خدایی نکرده تا ۶ هفته میترکید دیگه

من تا ۸ هفته اوایل ۹ همینطوربودم 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
جنسیتشو پس فردا میرم ان تی میام میگم بهت  تو لوله فالوپ بود خدایی نکرده تا ۶ هفته میترکید دیگه ...

بسلامتی عزیزم😍حتما خبر بدیا...من یه دختر دارم ایندفه منتظر پسرم ولی فکنم شما منتظر دخملی😍

بسلامتی عزیزم😍حتما خبر بدیا...من یه دختر دارم ایندفه منتظر پسرم ولی فکنم شما منتظر دخملی😍

اره عزیزم 

حتما میام میگم بهت 

راستی خارج از رحمی درد شونه و لکه بینی هم داره 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
الان پسرم کنارم خوابه برا پارساله تاپبکم....خداروشکر همه چی عالی پیش رفت شمام نگران نباش

خداروشکر عزیزم

منم گرفتگی سمت چپ دارم شدید نیست ولی خب حس میشه میترسم دور از جون خارج رحمی یا سقط خدایی نکرده نباشه آروم میشه باز پیداش می‌شه 

الهی و ربی من لی غیرک

خداروشکر عزیزممنم گرفتگی سمت چپ دارم شدید نیست ولی خب حس میشه میترسم دور از جون خارج رحمی یا سقط خدا ...

کاملاطبیعه برا بعضیا اینطور میشه نگران نباش...خارج رحمی همراه با خونریزیه و گرفتگی خیلی شدید که اصلا نشه تحمل کرد