2777
2789

بچها من ۱۹سالمه رشتم تجربی مشکل تمرکز دارم سال اول که کنکوردادم رتبم شد ۳۹هزار سال بعد برای تمرکزم دارو استفاده کردم و رتبم شد ۲۴هزار منطقه یک هستم و گفتم شاید امسال باهاش مامایی خودگردان آزادی قبول شم که دوستان گفتن احتمالش خیلی کمه 

از طرفی بابام میخواد منو بفرسته حقوق چون میخواد وکیل شم و خیلی اطلاع نداره این رشته اشباع شده آزمونش سخته و از همه مهم تر علاقه ندارم 

و بهم گفتن امسال حتما باید بری دانشگاه هر طور که شده!از اونور دختر عمم داره زبان روسی میخونه سفت و سخت و بهم میگه منم بخونم تا سال دیگه بریم روسیه و هزینه هاش هم با کلی بدبختی مامانم گفت جور میکنم (وضع مالی عالی نیست )

حالا من نمی‌دونم چیکار کنم امسال باید برم دانشگاه و یکی میگه در کنارش برای کنکور باز تلاش کن یکی میگه بیخیال نمیتونی دوتاشو حداقل کنارش زبان روسی بخون یکی دیگه میگه شاید مامایی آوردی یکی دیگه میگه احتمالش صفره از حقوق هم متنفرم🥺💔من چیکار کنم توی این مسیر ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همسن تو عم و همینه وضعیتم واستا جوابا بیاد بعد راحت تر میشه تصمیم گرفت

آخه جوابا تا نیمه مهر طول می‌کشه میخوام اگر قبول نمیشم از همین الان یه خاکی بر سر کنم