2777
2789
ما هم تو شهر کوچیکیم ۲۷۰ م رهن کردیم  مردم خیلی بی انصاف شدن هیچکس به هم رحم نمیکنه

واقعا با این کرایها چطور پول برق گاز آب خرج خونه لباس خوراک با یه بچه ای خدا خودت روزی برسون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کنید خیلی از صاحبخونه هام از رو شکم سیری خونه اجاره نمیدن چه مستاجر چه صاحبخونه همه گرفتارن. خد ...

انشالله بخدا دلم گرفته تر رو خدا دعا کنید حتی یه خونه کوچیکم راضیم خدا بهم بدع

من دو واحد خونه دربستی تو شهر جای خوب اجاره دادم نصفه قیمت مستاجر هم سه ساله بلند نمیشه میگه خونه تو برام امد داره یعنی پر برکته، حالا منم به این پول احتیاج دارم ولی دلم نمیاد به اندازه اجاره بگیرم حساب کنین من اگه یه سال 100 میلیون اجاره بگیرم یه قسمس خونه خراب بشه اون 100 تومنو باید خرجش کنم

من دو واحد خونه دربستی تو شهر جای خوب اجاره دادم نصفه قیمت مستاجر هم سه ساله بلند نمیشه میگه خونه تو ...

بله. همه چیز به حدی گرون شده که بخش بزرگی از اجاره صرف تعمیر و بازسازی خونه می‌شه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
من دو واحد خونه دربستی تو شهر جای خوب اجاره دادم نصفه قیمت مستاجر هم سه ساله بلند نمیشه میگه خونه تو ...

تو شهر ما که هر چی خسارت خونه اس از مستاجر میگیرن 

یعنی صاحبخونه فقط پول میگیره هیچ خرجی نمیکنه 

بله. همه چیز به حدی گرون شده که بخش بزرگی از اجاره صرف تعمیر و بازسازی خونه می‌شه.

چه تعمیری 

ما چار پنج ماه بود رفته بودیم ی خونه پکیج خراب شد تعمیر کار گفت به خاطر سرویس نشدن چند سال خراب شده یعنی ما مقصر نبودیم اما صابخونه پولشو از ما گرفت 

وقتی خونه رو تحویل میدی پول نقاشی از مستاجر میگیرن