2777
2789
عنوان

برنامه ریزی درسی واسه سال نهم

4383 بازدید | 22 پست

من درسم خوبه فقط چون خیلی برنامه ریزی نمیتونم بکنم روی تایمم توی طول سال نمیتونم بخونم و میمونه واسه شب امتحان 🤦‍♀️

و یکی از بدترین عاداتم اینکه شب اصلاااا نمیتونم زود بخوابم و نمیدونم اصن چیکا کنم

به نظرتون چجوری میتونم برنامه ریزی کنم روی تایمم و درس خوندنم ؟ مدرسمم دو شیفته . 

و یه سوال . این امتحانایی که اول سال از سال گذشته میگیرن تو کارنامه تاثیری داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خواب هر صبح ۱۰ دقیقه زودتر بیدار شو مثلا اگه ۸ بیدار میشی تا ۳ روز دیگه میرسی ۷:۳۰ باز میذسی ۷:۲۰

تا برسی به ۵ تو طول روز نخواب اینجوری کم کم تا ساعت ۱۲ شب خوابت میگیره از ۱۲ دیرتر نخواب (بعضیا کم خوابن کلا بخاطر همون ۱۲ میگم)

برنامه ریزی هم اولش سخته پارت های ۴۵ دقیقه اول بزار در کنار اونا کارای روزمره مث دوش گرفتن ناهار خوردن و...بنویس تا علاقت بیشتر بشه این پارت های ۴۵ دقیقه هم هر سه روز ۱۵ بهش اضافه کن تا برسه به ۹۰ دقیقه

بعدم این شب امتحانی شدن کلا طبیعیه و زمان میبره تا بزاریش کنار پس ناامید نشو در ضمن برنامه ریزیت برا روزای اول کوتاه باشه همون ۳ ۴ ساعت کافیه کم کم برو جلو 

اره  خیلی رو مخه واقن

تابستون پیش خوانی نهم کردی ؟ 

بهترین روشی که شنیدم اینه

کلاس درس رو یاد بگیری وقتی هم که رسیدی خونه بعد یه استراحت نوشتنی ها رو از روز اول همون روز بنویسی بعد اگه یاد نگرفتی درس رو مجدد بخونی و تمرین کنی و ویدئو ببینی تا یاد بگیری بعد استراحت تا روز فردا 

روز بعد هم همین منوال اگه فرصت کردی روز قبل یه نگاهی به درسای فردا بنداز

نمیدونم میشه عملی کرد یا نه 

و باید پایبند بود به برنامه 

[QUOTE=310780331]تابستون پیش خوانی نهم کردی ؟  بهترین روشی که شنیدم اینه  کلاس درس رو یاد 

قربون خودم برم که لای کتابم باز نکردم😁 ینی یه کلمه هم نخوندم 

اره تقریبا با این برنامه جلو میرم هرسال 

منتها همون دو هفته ی اول🙂

اصن فک کنم ازم نا امید شدین😂

خواهش عزیزم هدفتون برا مدارس برتر هم هست؟

اگه بشه دلم میخواد بتونم هنرستان نمونه دولتی قبول بشم . معدلم باید بالای ۱۹ باشه که خداروشکر تو این سالها بوده اگه امثال گند نزنم😂 

ولی تیزهوشان و اینا نه چون اصنن حال ندارم بخوام انقدر درس بخونم

[QUOTE=310780331]تابستون پیش خوانی نهم کردی ؟  بهترین روشی که شنیدم اینه  کلاس درس رو یاد& ...

نه گلم اشکال نداره نهم در مقابل دهم خیلی راحته 

ولی سعی کن دهم پیش خوانی کنی تابستون

اگه بتونی پایبند باشی به این روش عالیه