2777
2789
عنوان

از بین کارام کدومش سلیقه شماست؟ 🤔+عکسسسسسس🥤☕📸

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا راستکی هست؟ گرم رو گرم نگه میداره سرد رو سرد؟

آره عزیزم 

برای وقتی که مثلا بیرون از خونه باشی مثل سرکار دانشگاه  یا باشگاه  خیلی بدردبخوره

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
همشون, دیزان , عکاسی, انتخاب تم رنگ همه عالی 👍👍👍

مررررررررررسی عزیزم😍💗💞💞

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
من مدل آخرى صورتيشو دارم خيلى خوشم مياد ازش كيوته😃💕

آره خیلی نازه😍😍💕💕💕

شما standby هم دارین

این مارک خاصی هست؟ 

Stanley (استنلی)  رو میشناسم که مارک خیلی خوب و البته گرونیه هست ولی من ندارم فعلا

همشششششش چقدر خوشگلننننن میخوام چندن؟ 

مرسی عزیزم 😍🌼💗💗💗

مدل اول245 

مدل دوم 320 

مدل اخر255

همشون قشنگن واقعا اولیا و دومیارو بیشتر خوشم میاد اما از دومیا باز بیشتر خوشم میاد😅

😍ارررره 

قیمتشم بگو

بفرمایید عزیزم 

بابت قیمتاهم خیالتون راحت باشه همین مدلی که من میگم320 رو الان یکی از بچه ها گفت 400خریده😅💗

مدل اول245 

مدل دوم 320 

مدل اخر255