2777
2789
عنوان

بچه طبقه بالای هنوز تو راه پله ست

298 بازدید | 16 پست

خونمون اپارتمانیه ساعت ۱۲ ست ولی هنوز داره بازی میکنه صداش میاد ظهرا هم همینطوره تا زمانی که بچه تر بود تا خود صبحم صدای گریه ش میومد پامیکوبید زمین خودش بزرگترشد الان توراه پله سرگردانه داداشش دنیا اومده به جاش تا صبح گریه میکنه برم تذکر بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه الان میخوایی تذکر بدی؟ بله که باید تذکر بدی بگو من بچه تو دوست دارم خیلی شیرینه ولی ماهم به آرامش نیاز داریم شوهرم باید استراحت کنه ب فکر ماهم باشید

خدایا شکرت بابت همه چی منو به آرزوم برسون   

مادره بچه کوچیک داره چاره نداری تحمل کن همسایه بالایی ما هم این بود جوری بچش زار میزد فکر میکردم مونده دم در الان بزرگ شدن دیگه صداشون در نمیاد 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نه چه تذکری  نمیدونی اینا حق دارن این کارارو بکنن بچه دارن دیگه چیکار کنن اونم چون دیدن اولی ...

اصلا مامانش پیج اینستا داره تا نصف شب مشغول خیاطیه یه بار با کلی خجالت پیام دادم لطفا نصف شب خیاطی نکنید مثله اینکه خونه ما دارید کار میکنید در کمال پررویی اومده میگه شبا کی یخوابی

مادره بچه کوچیک داره چاره نداری تحمل کن هنسایه بالایی ما هم این بود جوری بچش زار میزد فکر میکردم مون ...

خداشاهده بچه منم یک سال و نیمشه دارم میخوابونمش همش صداشون میاد 

من مگر اینکه بیرون رفته باشیم بزارم بچه هام بدن تو راه پله دوتاهم دارم بچه