2777
2789
عنوان

چرا بعضیا همه چی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 30 پست

اولا درود .چون اول اینکه بابا بزرگشون یا جدشون پولدار بوده رفته دختر خوشگل گرفته بخاطر پول یکم بچه خوشگل شده و این روال بخاطر پولدار بودن ادامه داشته و وقتی پولدار باشی هم همسر خوشگل خب طبیعتا بچه خوشگل و درس و کلاس هم با پول خوشگل میشه.تا اطلاعات بعدی و سوالات بعدی بدرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا ندیدم یکی همه چیرو باهم داشته باشه شاید زاویه نگاهمون فرق داره البته

من دو نفر از آشناها دیدم واقعا همه چی داشت ینی یه چیز نبود که نباشه حتی بغیر این مواردی که گفتم چهره و شغل و همسر و خانواده و پول و دانشگاه صدای فوق العاده زیبایی هم داشت

ببین خیلیی چیزا به محیط برمیگرده

وقتی خانواده تحصیل کردن اکثرا بچهاهم همینه

والدین پولدارن بچه هم همینه

با آدمای درست و حسابی نشست و برخاست میکنن و بچهاشونم با ادمای درست و حسابی اشنا میشن و......

درسته ادمای موفق از هر خانواده و محیطی هستن ولی محیط خوب کارو خیلیی آسون میکنه

حتی خوشگل  هم نباشه پول داشته باشه بهترین تیپ هارو میزنه و خفن میشه😁

اولا درود .چون اول اینکه بابا بزرگشون یا جدشون پولدار بوده رفته دختر خوشگل گرفته بخاطر پول یکم بچه خ ...

اطلاعات مفیدی بود چقدر خوب شجره نامه رو گفتین😂 اینم  هست 

ببین خیلیی چیزا به محیط برمیگرده وقتی خانواده تحصیل کردن اکثرا بچهاهم همینه والدین پولدارن بچه هم ...

درسته دقیقا از حق نگذریم بحث خانواده و محیط خیلی مهمه و شرایط طرف

اتفاقااینجورآدمادل سیاه ترن  

باشن چ ضررش بمن میرسه

از قدیم تو مغزمون کردن کسیکه پول داره ولی مریضه پوداره ولی اخلاق نداره 

برو پیج محمد بصیری وویساشو گوش کن راجب پولداراس الکی ذهن مارو با اینچیزا پر کردن

اتفاقا حال دنیارو اونا میکنن دل ما سیاهه ک فک میکنیم اونا بدذاتن

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من دو نفر از آشناها دیدم واقعا همه چی داشت ینی یه چیز نبود که نباشه حتی بغیر این مواردی که گفتم چهره ...

به جز چیز های مادی و دنیوی چی؟ بعضیا خدا رو تو زندگیشون ندارن 

به جز چیز های مادی و دنیوی چی؟ بعضیا خدا رو تو زندگیشون ندارن 

البته راستش حقیقتا قسمت معنویشو نمیدونم درست میگید شاید فقط مادی و ظاهری همه چیز خوب باشه براشون ولی برای بعضیا قسمت معنوی نباشه به طور کامل و خوب