2777
2789
عنوان

دلم خونه کمکم کنین آروم بشم

1157 بازدید | 66 پست

من ۹ساله ازدواج کردم شوهرم اقوام نزدیک مونه

قبل ازدواج پسرخالم خواستگار سمج و سرسخت من بود منم راضی بودم ولی خانواده راضی نشدن بنا ب دلایلی.

دخترخالم عروس خانواده ما بود و هنوزم هس اون باعث شد ک من و برادرش مدتی باهم با گوشی چت کنیم.

الان اون پسرخاله رفته ب شوهرم پیام های مشکوکی داده اونم شک کرده ک من قبلا باهاش بودم مجبورشدم همه رو بهش گفتم چاره ای نداشتم روم دل چرکین شده بود.

امشب زن داداشم اومد خونمون شوهرم خونه نیس فهمید ک اومده یه چنان دعوایی پشت گوشی راه انداخت ک مُردمو زنده شدم ولی نذاشتم زن داداش بفهمه گفت چرا راش دادی خونه میام فردا تورم میندازم از خونه بیرون.

الان حالم خیلی بده شوهرم آدم بددلی هس همش تو این چندسال منتظر یه آتو از من بود الانم ک این اومده دسش خسته شدم بخدا

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

لعنت به مسرخالت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به مسرخالت

واقعا لعنت بهش خودش هم ازدواج کرده خوش و خرم داره زندگی میکنه ولی من این وسط دارم چکه چکه آب میشم

چقدر پسرخاله ات نامرده ولی اشتباه کردی نباید به شوهرت میگفتی بهش علاقه داشتی و بهم پیام دادین باید ...

نمیشد کلی مدرک داش عوضی خیلی چیزارو گفته بود 

ولی کلا رابطه ما فقط درحد یه پیام بود همین

واقعا لعنت بهش خودش هم ازدواج کرده خوش و خرم داره زندگی میکنه ولی من این وسط دارم چکه چکه آب میشم

قرار بر دعوتی تو شوهرت باشه تو هم به زن اون اطلاع میدی تا حال پسرخالت جا بیاد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چرا گفتی دیوونه  مردم هزار کار میکنن بعدم انکار میکنن تو نمیتونستی

نمیشد بخدا خسته شده بودم ۹ساله دنبال آتویه 

این بار گفتم بزار بگم راحت شم ولی بدتر شد

نمیشد بخدا خسته شده بودم ۹ساله دنبال آتویه  این بار گفتم بزار بگم راحت شم ولی بدتر شد

نگفتن بهتر بود 

حالا هم آبیه ک ریخته شده 

ولی من جات بکد زن داداشمو راش نمیدادم بخاطر کار برادرش

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
اصلا نباید میگفتی و زیر بار میرفتی  حالا که گفتی هم بگو اون برا گذشته بوده گذشته هرکسی به خ ...

دارم دیوونه میشم امشب یه آبروریزی درست شد 

با مادرشوهرم تویه حیاطیم گفت اون زن داداشت نباید اونجا باشه الان میری بیرونش میکنی

ب مادرش هم زنگ زد برو اونو از خونم بیرون کن 

اوناهم فهمیدن😭