یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داداش اومد پی داد تک زد گفتمش رو گوشیم زنگ نزن بعد گفت ب خانوادت بگو تکلیفم روشن کنن گفتم روشنه گفتم ک ن پس برو بفکر زندگی و اینده خودت باش منم میخوام بفکر زندگی و اینده خودم باشم پس بهم پیام نده بای بعد گف خانوادت چی گفتن این چند وقت گفتم تو کار نداشته باش گفتم پی نده بعد گفت بهت میگم بگو دیگه جوابشو ندادم این پی اماش ماله الانه دیگه حوصلشو ندارم واقعا
اومد پی داد تک زد گفتمش رو گوشیم زنگ نزن بعد گفت ب خانوادت بگو تکلیفم روشن کنن گفتم روشنه گفتم ک ن پس برو بفکر زندگی و اینده خودت باش منم میخوام بفکر زندگی و اینده خودم باشم پس بهم پیام نده بای بعد گف خانوادت چی گفتن این چند وقت گفتم تو کار نداشته باش گفتم پی نده بعد گفت بهت میگم بگو دیگه جوابشو ندادم این پی اماش ماله الانه دیگه حوصلشو ندارم واقعا