2777
2789

این پارچه رو چهارسال پیش خریدم، بعد الان عروسی یکی از اقوامه میخوام بدوزمش، مامانم بدون اطلاع من آستریشو سفید خریده

مدلشو میخوام بلند بدوزم و دامنشم یکم چین بخوره در حدی که لاغریمو بپوشونه فقط. اهل تاج و اینا هم نیستم اصلا، یه شینیون ساده با ارایش لایت میخوام بکنم. بنظرتون عروس ناراحت میشه چون لباسم سفیده؟اگه ناراحت میشه من برم خودم آستری شیری تیره رو به طلایی بگیرم

اینم بگم که جای ما اصلا لباس عروس ماکسی کسی نمیپوشه همه پف داره

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من تا بحال عروسایی ک تو تاپیکای اینجا دیدم ناراحت بودن میگفتن همراهی لباسش پفی بوده و آرایش آنچنانی و تاج داشته. اما من حتی موهامو نمیخوام رنگ کنم

من خودم به شخصه برام مهم نیست مگر اینکه واقعااا طرف از قصد لباس عروس بپوشه😂😂

من خودمم برام مهم نیست اصلا.اما خب اصلا دلم نمیخواد عروس ازم ناراحت بشه.حتی مدلمم گفتم یجوری انتخاب کنم حتی شبیه لباس عروس نشه. ولی چون لاغرم نمیتونم ماکسی و تنگ بدوزمش در حد نیم کلوش خیلی کم باید دامنش باشه

خوبه گلم مگر اینکه عروس دیگه خیلی عقده ای باشه به همچین چیزی گیر بده

مرسی عزیزم خیالم راحت شد تا حدودی،خواهرشوهرم عروسو قشنگ میشناسه ازش میپرسم اما خودم تا جایی که میشناسمش دختر خوبیه اینجوری نیس