2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری دریفت بزنم؟ یا چطوری با سرعت 30/40تا دستی بکشم دور پلیسی بزنم؟ یا عقب عقب دور پلیسی بزنم, معکوس چطوریه؟ 

...What the fu                                                      
من میترسم نمیتونم بشبنم پشت فرمون چیکار کنم گواهی نامه ام دارم ۷ساله

ترس از نداشتن مهارت کافی میاد ،اروم اروم  مواقعی از روز که خلوته مثل ظهر بشین  هر روز ،روزی یکساعت ،کم کم ترست میریزه  مثلا فکر میکنی چه اتفاقی ممکنه بیوفته؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
خاموش شدن ماشین زیر پا 

بخاطر اینه که کلاج رو سریع رها میکنی  اول کلاج رو تا نقطه لرزش بالا بیار  نقطه لرزش یعنی جاییکه  ماشین تکون میخوره بعد اروم گاز بده  چهار پنج متر که رفتی  پاتا از رو کلاج بردار

ترس از نداشتن مهارت کافی میاد ،اروم اروم  مواقعی از روز که خلوته مثل ظهر بشین  هر روز ،روز ...

اتفاقا مربیم میگفت عالی هستی ولی ترس و استرس زیاد دارم

الان ترسم از تصادفه و اینکه ماشینو خاموش کنم و پشتم ماشین باشه و...

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
اتفاقا مربیم میگفت عالی هستی ولی ترس و استرس زیاد دارم الان ترسم از تصادفه و اینکه ماشینو خاموش کنم ...

نهایتا ماشین پشت سری چند تا بوق میزنه دیگه  بعدم همیشه از سمت راست حرکت کن ،راه بده به ماشین پشت سریت استرس اولش عادیه  تو کوچه های خلوت و عریض تمرین رو شروع کن  بازم تاکید میکنم  تا یکی دو ماه حداقل روزی یکساعت رو برو تمرین  بمرور رانندگی برات شرطی میشه ،در مواقع خطر سریع پات رو بزار رو ترمز چندین و چند بار ایست و حرکت رو درجاهای خلوت تمرین کن  

مرسی عزیزم  آخه مربی به من میگفت همزمان گاز رو هم فشار بده  تا صدای ماشین دربیاد

بمحض اینکه لرزش ماشین رو حس کردی  دیگه کلاج رو بالاتر نیار چون  ماشین خاموش میشه  بمحض لرزش  ،گاز بده اروم و بعد از حرکت  بقیه کلاج رو بالا بیار  در مواقع تعویض دنده هم پات رو از رو گاز کلا بردار،کلاج و تعویض دنده  ،بعد پات رو از کلاج بردار و گاز بده تا ماشینت  نپره  و ریپ نزنه

نهایتا ماشین پشت سری چند تا بوق میزنه دیگه  بعدم همیشه از سمت راست حرکت کن ،راه بده به ماشین پش ...

ممنون عزیزم

همسرم خیلی میگه بشین ولی از استرس همش بهونه میارم

واینکه ماشینش مشکیه و مدلش ۱۴۰۲ و مدلش بالاست میترسم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️