2777
2789
عنوان

میشه رمان معرفی کنید

3421 بازدید | 17 پست

سلام میشه یه رمان همخونه ایی جذاب معرفی کنید.ازونا که دوسداری ادامشو بخونی .....بجز رمان همخونه اونو خوندم 

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم برات بگه ۶سال رمان میخونم ...

همخونه ای یادم نیست ولی بهترین رمانایی که خوندم رو نام میبره 

کژال ...روستای عجیب وغریب ،پشت کوهی،افسونگر،رمانای خانم پور اصفهانی، رمان های میم مودب پور،و رمانی که تازه تمام کردم سه فصل ( فصل یک آیینه زمان_ فصل دو فرزند خورشید_,فصل سوم شاهزاده پارت _» درمورد ایران باستان اینقدر ناب ونازه اگر علاقه داری به زمان ایران باستان کوروش وغیره خیلی خاصه رمانش)

سلین 

حالا معرفی کن بنویس ب حساب

گلامور ـ گور به گور ـ منوچهر ـ کینه کش ـ دلکش ـ نوشیکا ـ آمور ـ تنگ بلور ـ حورا ـ اینا رمانا مورد علاقمن و انلاینن 

ب اندازه زیباییت برام. واریز کن دمتگرم😂🙏🏻

ترسا یکی از دخترایه رمان بود؟ 

نه 

اون قرار نبود بودش

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

گلامور ـ گور به گور ـ منوچهر ـ کینه کش ـ دلکش ـ نوشیکا ـ آمور ـ تنگ بلور ـ حورا ـ اینا رمانا مورد عل ...

وای من‌گلامور رو دنبال میکنم

پوستم کنده میشه از بس دیر پارت میزارن 

بنظرت آخرش چی میشه ؟

هامون و کمند میرسن بهم؟

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍