2777
2789

خداوکیلی باباتون از سرکار بیاد بعد بگه آدمی که بخت و اقبال نداشته باش بچش میشه این و بهتون اشاره کنه چه حسی دارید؟. به خدا من هیچ کار بدی نکردم. امسال فقط ریاضی رو تجدید شدم اونم مشکل پیش اومده بود برام بقیه نمرات درسیم بالا بود تازه ریاضی هم شهریور امتحان دادم ۲۰ شدم. معدلم شد ۱۹. فقط تنها مشکلم اینه بابام میخواست من از تیزهوشان درس بخونم. خودم نخواستم اونجا اذیت میشدم وسواس فکری شدید دارم😔😔الان میگه خاصیت گاو از تو بیشتره. حتی گاوم نیستی.   میگه میخوای بری مدرسه دولتی الدنگ‌بازی چه میدونی کنکور چیه 😭 چه گناهی کردم من.  دعا کنید بمیرم حداقل دیگه از دست دخترش که از گاوم کمتره حرص نخوره😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو گلم

برآ بهش بگو من ادمم حق انتخاب دارم نمیتونی برام تصمیم بگیری برم تیز هوشان یا دولتی یا ازاد و هر کوفتی بگو درسم مربوط به خودمه بگو بچه ی ادم که گاو در نمیاد لابد پدرش هم گاو بود که دخترش هم گاو شده

بگو اگه بودن من اذیتت میکنه یه خونه برام بگیر ازت دور باشم اینطوری بهتره تا هر لحظه ارزوی مرگمو کنم

چشم ها دریچه ی روحن!...

ای وای... عجب بابایی داریا...وای یه تیزهوشان نرفتن بهت میگه گاو؟!

کاش میشد از حرفاش ویس بزارم. به خدا پول نمی‌ده برم کلاس ثبت نام کنم. همش میگه همسن های تو بیست تا مدرک زبان گرفتن و ورزش میکنن تیزهوشانم درس میخونن بعد تو عین گاو فقط میخوای بری تفریح و بچری تازه گاو از تو بهتره یه فایده ای داره

متاسفانه پدر تو نمیتونه خوب حرف بزنه شاید مدلش اینه ولی دوست داره اینو یادت نره ‌وگرنه کلا براش مهم نبود چیکار میکنی نگرانته ودوست داره بهترین باشی فکر میکنه این به نفعته ولی بیانش ضعیفه 

نگو گلم برآ بهش بگو من ادمم حق انتخاب دارم نمیتونی برام تصمیم بگیری برم تیز هوشان یا دولتی یا ازاد ...

نمیتونم حرف بزنم ازش میترسم خیلی. ولی دلم خیلی ازش بپره. سر یه نمره ریاضی و یه مدرسه تیزهوشان از یک تیر دارم فوش میشنوم😔 

متاسفانه پدر تو نمیتونه خوب حرف بزنه شاید مدلش اینه ولی دوست داره اینو یادت نره ‌وگرنه کلا براش مهم ...

اخه خوب من اینطوری بیشتر دلم می‌کشنه که. حالا این نصف حرفاش بود کلی چیزای دیگه هم میگه. دفعه پیش که بهم گفت ترشیده بی خاصیت کسی سراغت نمیاد در اینده. من متوجه دوست داشتنش نمیشم. به خدا هر روز میگه از بچه شانس نیاوردم احساس میکنم که آدم خیلی بدی هستم و کارای بد زیاد انجام دادم

اخه خوب من اینطوری بیشتر دلم می‌کشنه که. حالا این نصف حرفاش بود کلی چیزای دیگه هم میگه. دفعه پیش که ...

میدونی خیلی از پدر ومادر از کلمات معکوس استفاده میکنن چون فکر میکنن اینجوری بیشتر جواب میگیرن 

عزیزم منم سال اول راهنمایی نوبت اولم فقط یه ۱۸آوردم بقیش ۲۰و۱۹بود معدلمم ۱۹/۷۴ بود اما بابام اون ۱۸ رو هی میزد تو سرم تا چند ماه آخر یه دفعه اعصابم خورد شد با یه حالت جدی عصبانی و پرخاشگری گفتم بابا اگه یه بار دیگه بگی ۱۸ خودمو میکشم ولم کن دیگه دیگه هیچی نگفت