2777
2789

رژیم کالری شماری! شکم و پهلو و بازو سر جاشون

۳ کیلو کم‌کردم همش از پایین تنه بوده هیکلم جای خوب شدن افتضاح تر شد....چرا این اتفاق میفته چرا شکم لعنتتتتییییی آی نمیشهههههههه

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید صبر کنی طول میکشه،بعدشم قطعااااا لاغر شده فقط حس نکردی

اخه اصلا معلوم نمیشه اصلا فک نمیکنم از بالاتنه ام لاغر شده باشه ولی پایین تنه خیلییی لاغر شده

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
برای منم بفرست رژیم کالری شماری تو

رژیم خاصی نیس همون اپ زیره یا مانکن رو نصب کن  رزانه کالری مصرفیتو مصرف کن  وزن×۲۰ منهای ۲۰۰

اخه اصلا معلوم نمیشه اصلا فک نمیکنم از بالاتنه ام لاغر شده باشه ولی پایین تنه خیلییی لاغر شده

لاغر شده در حد چند سانت بوده حس نکردی،متاسفانه چربی شکم از همه موندگارتره و سختتر آب میشه