2777
2789
عنوان

با کلومفین نتیجه گرفتین؟

67 بازدید | 5 پست

تنبلی ندارم یکم fsh بالا بود دکترم داد برای کمک به تخمک گذاری.همسرمم سالمه.شما نتیجه گرفتین؟ماه اوله که میخورم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

سلام کلومیفن برای بارداری خوبه مصرفشم از روز ۵ پریودی بخور تا۵ روزبعدش  یعنی کلا ۵شب بعد سر یه ساعت مشخص بخور اگر امشب ساعت۱۰ خوردی فردا هم ۱۰ شب بخور اگر۵ عصر خورد روز بعدش هم ۵عصر ...خلاصه  روز ۵م اقدام کنی یعنی بعد از پایان مصرف همون روز اقدام کنی ... انشالله باردار میشی بعضیا بعد از سه دوره مصرف واینکه احتمال دو قلو زایی رو افزایش میده حدودا ۱تا۵ درصد احتمال دوقلوزایی هست 

سلین 

سلام کلومیفن برای بارداری خوبه مصرفشم از روز ۵ پریودی بخور تا۵ روزبعدش  یعنی کلا ۵شب بعد سر یه ...

ممنون عزیزم دستور پزشکمم همین طوری بود ۱۲ ساعت یکی.دیروز  غروب قرص تموم شد.امروز ببخش ترشح دارم اقدام داشته باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم دستور پزشکمم همین طوری بود ۱۲ ساعت یکی.دیروز  غروب قرص تموم شد.امروز ببخش ترشح دارم ...

مصرفش رو تمام کردی؟ ۵ روز مصرف کردی ؟ 

میتونی اقدام کنی عزیزم ...

سلین 

مصرفش رو تمام کردی؟ ۵ روز مصرف کردی ؟  میتونی اقدام کنی عزیزم ...

اره گلم دیروز غروب اخری رو خوردم.ممنونم