2777
2789
عنوان

قلیه ماهی با تن ماهی!!

3054 بازدید | 32 پست

بچه ها خوب میشه؟؟

امروز با همکارم داشتیم راجع به غذاهایی که سریع آماده میشن صحبت میکردیم

گفت قلیه ماهی با تن ماهی درست میکنه و زیر یک ساعت آماده ست

شما امتحان کردین؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درست می کنم خیلی خیلی خوشمزه ست. فقط مضره دیگه

برای وقتایی که تایم نداری خوبه دیگه

هر روز که نمیخوریم😂

روغن تن رو باید بگیری؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من با ماهی معمولی درست کردم و همیشه میگم کاش درست نمیکردم خخخ

ایشون میگفت از ماهی بهتر میشه

من تا حالا نشنیده بودم گفتم بپرسم

با چه ماهی درست کرده بودی؟

با ماهی شیر خوب میشه

برای وقتایی که تایم نداری خوبه دیگه هر روز که نمیخوریم😂 روغن تن رو باید بگیری؟

من نمی گیرم روغنش خوشمزه ست. زمان پختش کوتاهه ولی قبلش کم کار نداره، باید سبزیشو بخری و تفت بدی مگر اینکه تو فریزر آماده داشته داشته باشی. و تمر هندی رو بخیسونی و از صافی رد کنی که واسه من سختش همینه

بستگی داره

اگر جنوبی باشی و خودت سبزیش رو آماده کنی حتما خوشمزه اس

من اینجا  بکباراز یک فروشگاه سبزی آماده قلیه خریدم فاجعه به معنای واقعی بود!

یعنی اگر اولین بار بود قلیه ماهی میخوردم میگفتم بدمزه ترین غذاست و هرگز لب نمیزدم!

در ضمن چون ماهی سرخ شده دوست دارم

قلیه رو با تن ترجیح میدم

ایشون میگفت از ماهی بهتر میشه من تا حالا نشنیده بودم گفتم بپرسم با چه ماهی درست کرده بودی؟ با ...

والا خاطرم نیست فکر کنم قزل الا

یک بارم ماهی حسون گرفتم خالی بخورم انقد تو مواد خوابوندم ولی قابل خوردن نبود 

یک عدد چپی 

سبزیش چیه؟ فقط تفت میدی با تن ماهی میندازی تو قابلمه؟  

گشنیز و شنبلیه با نسبت ۴ به ۱. درشت تر از سبزی قورمه خورد بشه. اول باید تفت بخوره. بعد پیاز خرد شده بازردچوبه و سیر و فلفل قرمز تفت میدم، سبزی و تمر هندی صاف شده اضافه می کنم با هم میپزن آخرا که آبش کم شد تن ماهی هم اضافه می کنم. با نمک کم، چون تمر و تن ماهی کمی شورن

من نمی گیرم روغنش خوشمزه ست. زمان پختش کوتاهه ولی قبلش کم کار نداره، باید سبزیشو بخری و تفت بدی مگر ...

از قرمه سبزی که سخت تر نیس بابا

سبزی آماده میخرم