2777
2789

يعني رفت و امد توش زيادِ

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه ت اینجام هستی 😂🤡

😂😂😂عنوانت و ديدم فهميدم تويي اومدم اينور جواب اين سوالت و بدم

من تا تورو ب راه راست هدايت نكنم جايي نميرم😂😂

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
😂😂😂عنوانت و ديدم فهميدم تويي اومدم اينور جواب اين سوالت و بدم من تا تورو ب راه راست هدايت نكنم ج ...

اره ولی من دیگه مثل گذشته نیستم امروز یکی اینو گفت ذهنم مشغول شد در کل همه آدما تو رابطه یه بدی دارن 

یکی آهن پرسته به شکل افراطی و حتی بخاطرش خیانت میکنه 

یکی تنوع طلبه یکی قلبش بوی پا گرفته یکی خیانت کاره دروغگوعه ولی مثلا خودم واسه یه دوست داشتنم ۲ سال اذیت شدم بعد با خودم به نتیجه رسیدم اصلا ارزشش نداره فراموش میکردم میرفتم 

تو ممکنه ۱۰۰ نفر آشنا شی دوستشم داشته باشی ولی بفهمی به درد هم نمیخوری باید غصه بخوری بقیه عمرت یا فراموش کنی و ادامه بدی؟

آنلاین  

اره ولی من دیگه مثل گذشته نیستم امروز یکی اینو گفت ذهنم مشغول شد در کل همه آدما تو رابطه یه بدی دارن ...

ببين من منظورم اينه كه فقط جايي بمون كه حال دلت خوب باشه و از همه مهمتر برات منفعت داشته باشه

به خدا منفعت طلبي و خودخواهي چيز بدي نيست تاوقتي از كسي سواستفاده نكنيم

من ميگم الكي يك سال دوسال وقتت رو با يك نفر كه به جز قلبت عقل و منطق قبولش نميكنن نمون

تو الان داري لحظه هاي طلايي عمرت و ميگذروني

پس استفاده هاي طلايي كن

و درمورد اهن پرست بودن و فلان

من مخالفم كه صرفا ب خاطر پول باكسي دوست شيم اما هميشه خودت و لايق بهترين ها بدون ب نظر من ي مرد پولدار خيلي جذابتره نه ب خاطر پول و ماشين ووو ب خاطر اينكه توي قدرت من و انتخاب كرده پس هميشه سعي كن حتي به قلبت ياد بدي با ادمايي كه از نظر تحصيلاتش شعور ظاهر فرهنگ اقتصادي سطح خيلي بالايي هستن ارتباط برقرار كني