2777
2789

من ۲۰ سالمه تا حالا تو عمرم صادقانه بگم ۵ نفر  شدید و عمیقا دوست داشتم 

۲ نفرشون سلبریتی بودن 😂(مث رضا گلزار که کلی دختر عاشقشن ولی رضا گلزار نمیگم ) 

۳ نفرشون همون فاب که میگن  که هر کدوم قسمت نبودن و من مجبور بودم به فراموش کردنشون عاشق نبودم و وقتی می‌فهمیدم قسمت نیستیم بعد چند ماه فراموششون میکردم ولی به سختی 

خدمتتون عرض کنم کراش هم الان یادم میاد ۷ ۸ نفری بودن 

(اونم چی مثلا کراش شخصیت سینمایی یا اینمه)😂

اولین کراشم یه شخصیت اینکه ای به اسم اویشی تو انیمه قهرمانان تنیس بود اون موقع ۱۲ سالم بود خخخ

آنلاین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين دوران ميگذره

اما از منِ ٣٦ ساله كه دقيقا تو سن و سال تو اينا برام جذاب بود و همه كار كردن بشنو قلبت و روحت و وقتت و واسه ادمي بذار كه وقتي همين من شدي بدوني ي سودي برات داشته اين روزا عين بررررق ميگذرن

مراقب باش

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
اگه رو من کراش نمیرنی وعمیقا عاشقم نمیشی کامنت بزارم ؟😅😂 یعنی همه اومدن ورفتن وجا پاشون مونده& ...

😂😂😂😂نه من همجنسگرا نیستم گفتم عاشق نشدم فقط دوست داشتم من از عشق یه تعریف رویایی دارم که بهم میرسن 

آنلاین  

اين دوران ميگذره اما از منِ ٣٦ ساله كه دقيقا تو سن و سال تو اينا برام جذاب بود و همه كار كردن بشنو ...

دقیقا من الان حس میکنم اندازه ۴ سال پیش یا حتی ۱ سال پیش نمیتونم دوست داشته باشم کسی و 

آنلاین  

چه خبرته بابا نفری یکی بردار به همه برسه حق داشته طرف اینو بگه    

۵ تا زیاده؟ گفتم ۳ تا فاب بوده بقیش سلبریتی بودن خب😂عوضش هیچ وقت بهشون دروغ نگفتم یا خیانت نکردم که البته اصل انسانیته منتی نمیزارم 😂

آنلاین  

دقیقا من الان حس میکنم اندازه ۴ سال پیش یا حتی ۱ سال پیش نمیتونم دوست داشته باشم کسی و 

تا ٢٤، ٢٥ همين تنوع طلبي برات ميمونه تقريبا و اين وسطًا شايد خيييلي راحت ادماي كميابو خوبي ك ميان سراغت رو پس بزني

و بعداز اون از ٢٧، ٢٨ مرحله شروع حسرت هاست اميدوارم درست تصميم بگيري و به بعداز سي سالگي به تصميم هاي امروزت افتخار كني

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍