2777
2789

من درونگرا و حساسم و بیشتر دوس دارم خونه باشم و با هنرهای مختلفی که دارم خودمو مشغول میکنم(خیاطی و ارایشگری و کتاب خوندن و رسیدگی به خودم و …)و لذت میبرم از خلوت با خودم… چون میبینم آدما چقدر دروغ میگن و صداقت ندارن دیگه بهم نمیچسبه ارتباط باهاشون….رفت و آمد و مهمونی و شلوغی رو‌ هفته ای یه بار بنظرم نرماله و دوس ندارم هرروز بیرون باشم ،بودن با آدما انرژیمو میگیره و بودن تو خونه بهم انرژی میده…

مشاوره هم زیاد رفتم و میگن مشکل نداری و طبیعیه که جوری که دوس داری زندگی کنی … ولی خانواده ام میگن باید روش زندگی تو عوض کنی ،سبک زندگیت درست نیست و در آینده به مشکل میخوری🫤

کیا مثل منن؟🥺بعد ازدواج مشکل پیدا کردین با همسرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اتفاقاخیلی هم کارخوبی میکنی منم دارم تلاش میکنم مثه توبشم قبلنابادوستام میرفتم بیرون بعدباهمه قطع ارتباط کردم چون میدیدم حالموبدمیکنن من ذاتاآدم خیلی مهربونیم کسی جونمم بخادمیدم بمن میگفتن توساده ای منم حالم بدمیشد اصلاازهیچکددم حس خوب نمیگرفتمفامیلامونم که همه عفریته ونمک نشناس. فقط خونه مامانم میرم.همسرمم میگه دوست میخای چیکارخودت بروپیاده روی کتاب بخون ورزش کن منم میخام خودم حالموخوب کنم 

نه عزیزم اتفاقاخیلی هم کارخوبی میکنی منم دارم تلاش میکنم مثه توبشم قبلنابادوستام میرفتم بیرون بعدباه ...

عزیزمم😍مرسی امیدوارم کردی با حرفات🥰منم دوست زیاد دارم ولی همه‌شون از دور ، دوست صمیمی که هرروز باهاش باشم قبلا داشتم که هر کدوم یه خیانتی بهم کردن که فاصله گرفتم…فامیل هم که بدتر …

واای دقیقا منم مهربونم و میخوام به همه کمک کنم و خیلی ساده و روراستم و الان یکم به خودم اومدم میبینم ازم سو استفاده میکردن… 

اره درسته خوبه که با خودت حالت خوب باشه ولی حداقل یکی دوتا دوست که گاهی بیرون بری لازمه که من متاسفانه اونو ندارم، همه دوستام شهرهای دیگه هستن🙂

بعدمن خیلی اجتماعی بودم وخیلی ضربه هاخوردم تصمیم گرفتم به حرف همسرم گوش بدم 

اره متاسفانه توی اجتماع بودن برای کسی که درونگراست زیاد دلچسب نیست، چون‌پا به پای آدمایی که فیلم بازی میکنن نمیتونیم بریم و اذیت میشیم و تهش حالمون خوب نمیشه

سرت رو با کار گرم کنی بهتره فقط با آدمای خیلی خیلی برونگرا ازدواج نکن که اذیت میشی بعد ازدواج ...

ممنون عزیزم از راهنماییت🥰🙏اره به دخالت های بعد ازدواج هم فکر میکنم… امیدوارم یکی مثل خودم گیرم بیاد🙏

عزیزمم😍مرسی امیدوارم کردی با حرفات🥰منم دوست زیاد دارم ولی همه‌شون از دور ، دوست صمیمی که هرروز باه ...

فداتشم.ببین منم قبلنامثه توفک میکردم که یکی باشه برم بیرون حتی قبلنابادوستام میرفتم پیاده روی کافه استخرولی انقدرضربه خوردم همسرم میگه هرجادوس داری خودت تنهایی بروراستم میگه.یه جاری تنبل داشتم وقتایی که میگفت بریم بیرون انقدردیرحاظرمیشدمنوتوخیابون میکاشت اعصابم داغون میشددوستامم که اونطوری فک کن سرایناوخیانت دوستام یکماه شایدمریض شدم اعتمادبنفسم زیرصفرشدفک میکردم من چیزی کم دارم همش گریه وناراحتی بعددیدم باباایناهمشون ازحسودی اینجوری کردن ازشانسمم همشون مجردبودن میدیدن منم مثه اوناآزادی دارم حتی بیشترحسودی میکردخودشونم میگفتن.بعددیگه ول کردم گفتم بریدبه درک.باورکن توخونه بپوکمم به کسی زنگ نمیزنم فقط مامانم

فداتشم.ببین منم قبلنامثه توفک میکردم که یکی باشه برم بیرون حتی قبلنابادوستام میرفتم پیاده روی کافه ا ...

منم ضربه خوردم، واسه همینم اعتماد ندارم به دخترا ، خودمم ساده ام و اهل فیلم بازی کردن نیستم واسه همین سختمه در کنار آدمایی باشم که فیلم بازی میکنن، حسودی هم که تو ذات اینجور ادماست،یه نقشه هایی میکشن که آدم بعدا میفهمه هنگ میکنه که طرف چقدر نشسته فکر کرده نقشه کشیده…خیلی انرژی مو میگیرن… 

به پسرام از یه لحاظ دیگه اعتماد ندارم😁حالا خوبه شما ازدواج کردی، با همسرت میتونی مواقع ضروری بیرون اینا بری نیاز به کسی نداری… ایشالا که همیشه خوشبخت باشی و زندگیت باب میلت باشه ، دوست میخوای چیکار …

منم ضربه خوردم، واسه همینم اعتماد ندارم به دخترا ، خودمم ساده ام و اهل فیلم بازی کردن نیستم واسه همی ...

چقدرشبیه منی آره خداروشکر.انشالله برای شماهم یه همدم خوب میادوخوشبخت میشی مطمئن باش اگه دلت پاک باشه بهترین هانصیبت میشه 

چقدرشبیه منی آره خداروشکر.انشالله برای شماهم یه همدم خوب میادوخوشبخت میشی مطمئن باش اگه دلت پاک باشه ...

فدات شم عزیزم😍ممنونم ارت❤️اره ماها با تنهایی بیشتر حالمون خوبه تا اجتماع … البته بعد از درمان باید آدم تعادل رو حفظ کنه و یه وقتایی هم نقاب بزنه بره تو همون جمع ها و یه چیزایی یاد بگیره ازشون😅

اگه آدم یه دوره کناره گیری کنه و خودشو پیدا کنه و حالش با خودش خوب باشه ، دوباره انرژی کسب میکنه و با حفظ تعادل  گاهی هم میره توی جمع