2777
2789
عنوان

بچها ها بیاین امشب خاستگاریمه ....

214 بازدید | 17 پست

سلام دوستان امشب خاستگاریمه . اشنایی ما سنتیه یه خورده نمیدونم چحوری حرف بزنم  چجور شروعش کنم کلا من باید شروع کنم حرف زدن یا پسر .شما روز خاستگاری اول شما خرف زدین یا طرف مقابلتون بنظرتون ازم سوال میپرسه گ قشنگ ترین حرفی ک زدین شب خاستگاری چی بوده ک بعدا با مرورش حس خوبی گرفتین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه بده اون شروع کنه یا تورو دعوت کنه به شروع کردن

خیلی سنگین باش و اصلا حتی اگر میلته نشون نده

بعد مثلا اکر یه چیزی واست مهمه ازش مستقیم نپرس

مثلا نگو اهل مسافرت هستید یا اهل نماز هستید

بپرس نظرتون راجب مسافرت رفتن چیه؟ اگر بخواید برید مسافرت با کی ترجیه میدید برید

یا مثلا تا چه اندازه مذهبی هستید میگ مثلا معمولی بگو یعنی نمازتون چطوری میخونید یا روزه چطوری میگیرید؟

یا کلا

بپرس توقعتون از همسرتون چیه؟

چند تا دوست صمیمی دارید

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

زیادی سکوتم خوب نیست،در مورد هرچی برات مهمه صحبت کن. من یکی خواستگارم خیلی آروم صحبت میکرد،صد اش نمیومد، بدم اومد. یکی دیگه اولین سؤالش این بود چرا تا الان ازدواج نکردی،گفتم چون کسی به دلم ننشست،کم حرف بود بدم اومد.اولین قرار تو پارک با مامانا بود. اصن خونه خواستگار راه ندادم. فقط همسرم که فامیله اومد خونه، خیلی خوش زبون بود.خوشم اومد ازش.

بنظرم اینجوری بهتره همش تو اتاق الکی حرف زدنه مثلا همش حرفایین ک حفظ شدن همل کردن مهمه 

اره حرف زدن تو اتاق بی فایده اس طرف خود واقعی شو نمیاد بگه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️