2777
2789
عنوان

پسر عمه ی ۱۱ سالم

445 بازدید | 27 پست

بچه ها من یه مشکل دارم که به نظر مامانم عمه ام همه مسخره هستش ولی من اینجوری فک نمیکنم و اصلا خوشم نمیاد 

من ۳۱ سالمه خب؟ یه پسر عمه دارم ۱۱ ساله و من اصلا از روز اول از این بچه خوشم نمیومد ولی بروز نمی‌دادم حسابی از خودش و باباش وایب منفی میگیرم حالا این بچه چیزی حدود ۲ساله هی به من اس میده که من عاشقتم و برات میمیرم منم بلاکش میکنم الان یاد گرفته با گوشی مامانش اس میده وقتی میشنوه برا من خواستگار اومده گریه و زاری راه میندازه شاید مسخره ام کنید اما به خدا نگاه های هیزش اذیتم میکنه من که هیچوقت خونه شون نمیرم اونم خونه ی ما نمیاد اما تو خونه ی مامان بزرگم میبینمش گاها 

همه اش میاد میشینه جلو روی من و همه اش نگاهش به منه 

حالم بهم میخوره به مامانش میگم از خنده ریسه میره که نه این بچست چیکارش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم ازاین مواردداشتم بچه مدام حرفای عاشقانه میزد مینشست روبه روم فقط نگام میکردحتی غذاشم نمیخوردچشماش خمارمیشداما الان که بزرگترشده15اینا دیگ نمیادطرفم خجالت میکشه دیگ تواون فازانیس

باش اصن حق باتوعه👏

میفهممت منم یکی دو سال پسر خواهرشوهرم همه جا مینشست میگفت عاشق زن داییمم خیلی خوشکله یعنی دیگه ابرو برام نذاشته بود ولی اون پنج شش سالش بود بزرگتر شد دیگه نگفت ... با وجودیکه خیلی دوسش داشتم ولی دیگه عق میزدم حس بدی واقعا ب ادم میده هرجا میرفتم حرف اون بچه بود و من ک عاشقمه و میخاد با من ازدواج کنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑