2777
2789

موضوع تاپیک در مورد زندگی بعد مرگ بود!جالب بود ولی مثلا یکی پرسید خب ما مسلمونیم یکی دیگه مسیحی یا.... مثل هم نیستیم پس چرا این عذابا برای ماست و...

که یه خانومی جوابشو داده میگه هر کسی رو در حد توانش حساب کتابش میکنن !!یعنی مسیحی‌ها با چیزای خودشون مسلمانام با قوانین خودشون....!ولی خدایی منطقی نمیاد این دست ما نبوده کجا باشیم که دینمون بر اساس اونجا انتخاب بشه که بعد ها عذاب بکشیم یا ثواب ببریم!!!!!بنظرم منطقی نیست آخه ما نه دست خودمون بوده کجا باشیم که دینمون چی باشه نه تو چه خانواده باشیم !اینجوری که بی انصافی نیست چیزی که انتخاب خودت نبوده بخاطرش اینجوری شه؟

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا توی عالم زر انتخاب کردی چی باشی ودوما الان دین کامل اسلامه وهمه باید اسلام بیارن چون خاتم ...

چقدر بدسلیقه بودم که این زندگی کوفتی رو انتخاب کزدم همش زجر گریه بدشانسی

عزیزم اولا توی عالم زر انتخاب کردی چی باشی ودوما الان دین کامل اسلامه وهمه باید اسلام بیارن چون خاتم ...

منطقی نیست!خب خیلیها اصن دین مارو ندارن!اینجوری یعنی همه باید مسلمان باشن؟؟؟!!!!

و اینکه از کجا معلوم که من اونجا انتخاب کردم؟خدایی سواله برام

کاملا درست متوجه شدی، پس  فکر نکن هر چیزی که این علما بهت میگن حقیقته، چون خیلیاش توهمات و برداشتای شخصیشون ، شما هم بعنوان یک انسان با عقل و درایت خودت پیش برو ، میبینی که خیلی مسائل حتی از دیدگاه یه کودک ۵ساله هم منطقی نیس ولی بزور به خوردمون میدن و بعدشم میگن زیادم سوال نپرس چون شعور و درکت نمیرسه!! 😉

اکثر ادیان ب زندگی بعد مرگ اعتقاد دارن 

بله من نمیگم اعتقاد ندارن 

مثلا میگم ما تو دینمون مثلا داریم روزه بگیریم و حجاب و اینا داشته باشیم در حالی که خیلی از ادیان اینجوری نیستن 

ولی ما بخاطر حجاب عذاب میکیشیم مثلا ولی اونا تو اون دنیا نمیکشن چون جایی جز اینجا بود یا....

ما تو زمان آفرینش نسبت به بقیه ادیان حتما به برتری هایی پیش خدا داشتیم که بهترین دین رو برامون انتخاب کرد منظورمو فهمیدی؟

نظر شخصی خودمه

چون اون زمان که خدا هممون رو خلق کرد و پرسید آیا منو پروردگار خودتون قبول دارین آیا به من ایمان میارین؟ همین لحظه اولین نفری که ایمان آورده شخص پیامبر بوده و خودشم گفته من اولین نفری هستم که به خداوند بله دادمو قبولش کردم

یعنی ما یه گذشته ای داریمو زندگی الانمون به اون مربوطه