2777
2789
عنوان

اگزمای پوستی نوزادم 😔لطفا بیاین

104 بازدید | 19 پست

سلام مامانا... من نوزادم دیگه داره 6 ماهو تموم میکنه... چند ماهه رو صورتش دونه های قرمز میزنه... بردم دکتر گفت احتمالا به پروتئین گاو حساسیت داره گفت خودم نخورم شیرو لبنیات... ولی از 5 ماهگی هم غذای کمکی رو شروع کردم.. ول نمیدونم فرنی رو چجوری درست کنم که بهش حساسیت نده... اصلا چه غذاهایی میتونم درست کنم... سوپ رو دادم خیلی دوست داشته 

سیب زمینی اب پز ، کم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید هر چیز جدیدی میدی سه روز صبر کنی ببینی حساسیت داره یا نه بعد یه چیز جدید دیگه بهش بدی

مثلا من حریره بادام دادم پسرم همینجور جوش قرمز زد دیگه ندادم تا الان که ۱۴ ماهشه

حساسیت به پروتئین گاوی ام باید هر چیز گاوی نه خودت بخوری نه بچه، گوشت گاو لبنیات حتی اگه خیلی حساسه بچت حتی بستنی و کیک و بسکوییت و این چیزا که شیر خشکم داره نباید بخورید

شیر خشک مخصوصم باید بهش بدی

صبر و تحمل میخواد منی که غذامو بدون ماست نمیخوردم بخاطر حساسیت پسرم از ۶ ماهگیش تا یک سالگیش لب نزدم به لبنیات تا خوب شد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
همینجوری خالی؟ 

اره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
همینجوری خالی؟ 

کمی کره 

متاسفانه بچه منم حساسیت داره و من دارم با رژیم سختش نابود میشم  ارد برنج بپز و با شیر خودت قاط ...

شما چجوری بود علائم بچتون؟ آخه من بچم هیچیش نبود از سه ماهگی که باباش یبار بوسش کرد اینجوری شد

آخه چی بخورم پس؟ به خودشم همش باید سوپ بدم نمیشه که 

دیگه رژیم غذاییت سخت میشه 

مرغ و برنج و بیشتر چیزا رو که میتونی بخوری، گوشت گوسفند بخور، شیر بز و لبنیات بز و گوسفند بخور، البته اول تست کن ببین بچت حساسیت نداشته باشه

نه عزیز من باید تحقیق کنی خودت خلاقیت به خرج بدی میتونی خیلی چیزا بهش بدی، مثلا پای مرغ بخر بزار یه شب تا صبح بپزه عصاره اش قشنگ در بیاد بریز تو سوپ و کته براش، کته با هویج و حبوبات که نفخشون و گرفتی بپز براش

اگه روبیکا داری تا پیج بفرستم برات غذا ها متنوعی معرفی میکنن برا بچه ها با توجه به سنشون

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دیگه رژیم غذاییت سخت میشه  مرغ و برنج و بیشتر چیزا رو که میتونی بخوری، گوشت گوسفند بخور، شیر ب ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت... آره روبیکا دارم بی زحمت بفرست برام 🌺